AVG

Privacyverklaring Polderevents

Laatste update: mei 2020
Download versie: Privacyverklaring

Om een onvergetelijk uitje te organiseren hebben we gegevens nodig. Hieronder lees je hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan.

Contactgegevens

van onze organisatie:

Polderevents
Wagenstraat 78
4845CX Wagenberg
Info@polderevents.com
Polderevents.com
IBAN NL96INGB0005658921
BTW nr. NL851058966 B01
KVK nr. 53886399

Persoonsgegevens

die wij (mogelijk) verwerken:

  1. Voor en achternaam
  2. Adresgegevens
  3. Telefoonnummer
  4. E-mailadres
  5. Handelsnaam 
  6. Bankrekeningnummer
  7. Beeldmateriaal 
  8. Overige details over het gezelschap, die je actief in mail zet zoals geslacht, groepssamenstelling, dieetwensen, leeftijd, keuze van spellen, doel van het evenement en eventuele lichamelijke beperkingen.

Hoe komen we aan jouw gegevens


We hebben de bovenstaande gegevens van jou of mede-organisator ontvangen tijdens de offerte-aanvraag periode, mail, telefonisch contact en of tijdens een gesprek op onze locatie. Beeldmateriaal wordt incidenteel op onze locatie gemaakt voor promotie doeleinde op onze website, print of social media. Dit gebeurt uitsluitend wanneer hier toestemming voor is gegeven bij de opdracht en wordt ook nog een keer op de dag zelf ter controle gevraagd.

VERWERKING gegevens


Contact
Heb je contact met ons opgenomen per telefoon, via de website, per mail of via social media dan hebben we van jou contactgegevens ontvangen. Deze verwerken we om te kunnen reageren op de berichten. De gegevens bewaren we oneindig, tenzij er een verwijderingsverzoek per mail is ingediend. Dit is ons gerechtvaardigd belang voor bewijspositie en rechtspositie.  We zullen daarbij niet meer gegevens verwerken dan nodig om  ons doel te bereiken en onze gerechtvaardigde belangen te waarborgen.

Offerte, optie, reservering, boeking, opdrachtbevestiging en factuur
Vraag je een offerte aan verwerken we bedrijfs- en persoonsgegevens om deze compleet te maken. Indien je akkoord gaat met de offerte, zetten we deze om in een optie. Wanneer de aanbetaling is voldaan wordt de optie in een boeking omgezet.  Bedrijven krijgen een opdrachtbevestiging en ontvangen na afloop een factuur. De gegevens bewaren we 8 jaar voor de administratieplicht en om zelf te zien wanneer en met welk gezelschap je eerder bent geweest en welke activiteiten er toen zijn gedaan. 

Beeldmateriaal
Bij elke offerte wordt gevraagd of er beelden mogen worden gemaakt. Dit is vervolgens te zien op de offerte, optie, boeking, opdrachtbevestiging en zal nog een keer worden gevraagd op het evenement zelf. Deze beelden bewaren we oneindig en is een extra service en gebruiken we voor promotiedoeleinden voor print, de website of onze social media kanalen. Dit is met toestemming ons wettelijke grondslag. Als er een verwijderingsverzoek per mail is ingediend, zullen we dit uitvoeren. 

Nieuwsbrief 
We versturen incidenteel een nieuwsbrief, omdat je bij ons in het verleden een evenement hebt gedaan of omdat je jezelf hebt ingeschreven.  Dit is met toestemming ons wettelijke grondslag. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwsbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven

Doorgifte gegevens


We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers

  1. Hosting van onze website
  2. Contentmanagement systeem
  3. CRM systeem
  4. Boekhouder
  5. Administratiesysteem
  6. Mailserver
  7. Telefoondiensten
  8. Betaaldiensten
  9. Foto/videograaf
  10. Social media kanalen 

Recht op inzien, wijzigen of verwijderen


Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten beperken, wijzigen of te wissen. Je het het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Wil je rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@polderevents.com. We nemen jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als je klachten hebt over hoe wij omgaan met persoonsgegevens heb je het recht om dit te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies


We maken gebruik van de cookies op de website. Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van je computer zet op het moment dat je de site bezoekt. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Met deze cookies kunnen we je internetgedrag volgen. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies via de instelling van de internetbrowser en deze ook verwijderen.

Wijzigen


Het kan zijn dat we onze privacyverklaring wijzigt en communiceren dit dan direct en plaatsen het op de website.