bedrijfsuitje-kleine-groep-polderevents

Bedrijfsuitje kleine groep

In Tips en ideeën voor uitjes by Rico

Bedrijfsuitje organiseren voor een kleine groep? Het is wat lastig zoeken, maar er zijn mogelijkheden genoeg. Hierbij tips en ideeën die je helpen bij het organiseren van een leuk personeelsuitje als je met een kleine groep bent.

Bedrijfsuitje vanaf 10 personen

Er wordt bij groepsuitjes gesproken over een kleine groep wanneer dit 10 personen of minder zijn. De meeste evenementen bedrijven hanteren een minimum van 10 personen. Soms kan het met 6 of 8 personen ook, alleen betaal je vaak wel voor het minimale aantal personen.

Wanneer je zoekt in Google op ¨bedrijfsuitje kleine groep¨, komen alle groepsuitjes naar boven. Dit is natuurlijk prima, als je team uit 6 personen of meer bestaat. Wanneer je team uit minder dan 6 personen bestaat, kun je beter zoeken op “uitjes”.

Uitjes voor kleine groepen

Wanneer je zoekt op uitjes, komen veel activiteiten naar boven die je alleen of in een klein gezelschap kan doen. Met een kleine groep komt er wat minder energie vrij en in verhouding is het iets duurder. Dit mag de pret natuurlijk niet drukken en ook met een aantal collega’s kun je een onvergetelijke dag hebben.

Als budget geen probleem, zijn de motorisch activiteiten erg populair. Denk aan buggy’s rijden, een landrover besturen of juist in een race auto scheuren. Een ballonvaart, parachute springen of sky diven vallen ook tot de mogelijkheden als je niet bang bent. Dit zijn allemaal leuke activiteiten, als teambuilding geen rol speelt.

escape rooms

Wil je een betaalbaar uitje die ook nog goed is voor de teambuilding? Dan adviseer ik een escape room te bezoeken. Dit is al een paar jaar razend populair en geschikt voor alle collega’s. Het enige wat je nodig hebt, is je boerenverstand. Het doel is om zo snel mogelijk uit een kamer te ontsnappen, door verschillende puzzels en raadsels op te lossen. Voor mensen die al moe worden van het woord nadenken, zijn schiet activiteiten leuk om te doen. Een actieve variant is paintball. Minder pijnlijk is een workshop kruisboogschieten of kleiduif schieten.

Kortom ook voor kleine groepen zijn er genoeg mogelijkheden. Je moet alleen even weten, hoe je moet zoeken. Veel succes met zoeken!

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes!
Bekijk de mogelijkheden