bedrijfsuitje-winter-kerst-polderevents

Bedrijfsuitje winter

In Tips en ideeën voor uitjes by Rico

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in de winter? Of zoek je een leuke activiteit met kerst? Hierbij ideeën die je helpen bij het organiseren van een leuk teamuitje in de koudere maanden!

Bedrijfsuitje kerst

Mijn advies is om altijd gewoon lekker naar buiten te gaan, ongeacht het weer. In de wintermaanden zit iedereen veel langer binnen en daarom is het juist aan te raden om even een frisse neus te halen.
De bewegingsruimte is aanzienlijk groter en je krijgt het van zelf warm als je fanatiek meedoet. Kies voor een actief programma en zorg dat spellen minder lang duren dan in de warme maanden. Vergeet niet een pauze in te lassen om even op te warmen met chocomel en erwtensoep. Na de activiteiten kun je afsluiten met een winter BBQ bij het kampvuur. Uiteraard kun je ook verwarmd binnen zitten met kerstversiering en meezingen met de kerstnummers.

Indoor bedrijfsuitje

Mochten er veel mensen niet mee kunnen doen met het actief programma door een lichamelijke beperking. Dan kun je kijken of er een indoor locatie te huur is. Binnen kun je de actieve spellen dan afwisselen met denkspellen of bouwopdrachten, zodat iedereen mee kan doen. Let op dat in de winter een gymzaal of schuur ook fris kan zijn!

Als je niet wilt bewegen tijdens de kerstdagen, dan is een pubquiz leuk. Dit kan gespeeld worden in bijna elke ruimte, terwijl je lekker iets te eten en drinken hebt. Andere spellen die er op lijken, zijn ook altijd een succes. Denk aan Ik hou van Holland of de Jongens tegen de meisjes.

Ook leuk is een proeverij of afsluiten met een casino avond. Kortom, ook in de wintermaanden zijn er genoeg opties om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren. Vergeet geen frisse neus te halen 😉

Hopelijk heb je wat ideeën opgedaan!

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes!
Bekijk de mogelijkheden