CORONAPROOF UITJES

MAATREGELEN, RICHTLIJNEN & NIEUWS

GOED NIEUWS: WIJ ZIJN OPEN MET AANPASSINGEN!

Buitenspelen en sporten mogelijk- laatste update: 26 maart 2021
De huidige crisissituatie en de daarbij horende veiligheidsregels die steeds aangepast moeten worden, zorgen bij een hoop mensen voor onduidelijkheid. Dat is de reden waarom we deze pagina hebben aangemaakt en zal per persconferentie zo snel mogelijk worden aangepast.
Hopelijk zien we je snel!

Wat kan er nog wel Routekaart

Tot en met 26 jaar kunnen we buitenspelen en sporten in groepsverband. Het gaat enkel om het aanbieden van een buitensport- en spelactiviteiten aan een groep kinderen / jongvolwassenen. Dit betekent dat de kinderfeestjes, jeugd teamuitjes en schooluitjes weer mogelijk zijn in aangepaste vorm. (horeca is gesloten)

Voor volwassenen ouder dan 26 jaar is onze POLDERGYM open en kan er buiten gesport worden met maximaal 4 personen per baan op 1,5m afstand!
Dit geld ook voor de Jeu de boules baan die gereserveerd kan worden met maximaal 4 personen per baan op 1,5m. Ook kunnen onze nieuwe wandelroutes (liefdesroute voor stelletjes en Pokémon voor gezinnen) met interactieve spellen gelopen worden in Wagenberg en Breda die we speciaal voor corona hebben gelanceerd.

Zolang wij open mogen blijven van de overheid (RIVM, veiligheidsregio &
gemeente), gaat het geboekte uitje door. Als wij dicht moeten, kun je het uitje kosteloos verzetten.


Algemeen

Richtlijnen volgens RIVM;


Sector buitensport

Richtlijnen volgens brancheverenigingen;


POLDEREVENTS

Werkwijze op onze locatie;


Vragen over huidige boekingen

Vragen over toekomstige boekingen


Buitenspelen .