CORONAPROOF UITJES

MAATREGELEN, RICHTLIJNEN & NIEUWS

GOED NIEUWS: Wij zijn open

Buitenspelen, horeca en sporten mogelijk- laatste update: 10 februari 2022
De huidige crisissituatie en de daarbij horende veiligheidsregels die steeds aangepast moeten worden, zorgen bij een hoop mensen voor onduidelijkheid. Dat is de reden waarom we deze pagina hebben aangemaakt en zal per persconferentie zo snel mogelijk worden aangepast.
Hopelijk zien we je snel!

Corona toegangsbewijs voor evenementen met CoronaCheck

Vanaf 25 september 2021 verplicht vanaf 13 jaar
Wij zijn enorm blij dat we weer op volle toeren kunnen draaien. Hiervoor is wel een Coronatoegangsbewijs nodig, die wij bij aankomst van het evenement zullen scannen. Zorg dat je dit van te voren ook hebt getest om niet voor verrassingen te staan.

Wat kan er nog wel Routekaart

Iedereen mag weer buitenspelen en sporten in groepsverband en de 1,5m is niet verplicht, indien gewenst kunnen we dit wel prima aanhouden. Dit betekent dat de kinderfeestjes, jeugd teamuitjesschooluitjes weer mogelijk zijn voor de jeugd en ook de bedrijfsuitjes, familiedagen, teamuitjes, vriendenuitjes en vrijgezellenfeesten weer door kunnen gaan. De horeca is open tot en met 22:00 uur op reservering en hier is de 1,5m afstand wel nog van toepassing en dient er gezeten te worden.

Tevens is onze Poldergym open en kunnen de Jeu de boules baan worden gereserveerd. Ook kunnen onze nieuwe wandelroutes met interactieve spellen gelopen worden n in Wagenberg, Terheijden, Made en Breda. Deze zijn speciaal voor corona gelanceerd.

Zolang wij open mogen blijven van de overheid (RIVM, veiligheidsregio &
gemeente), gaat het geboekte uitje door. Als wij dicht moeten, kun je het uitje kosteloos verzetten.


Algemeen

Richtlijnen volgens RIVM;


Sector buitensport

Richtlijnen volgens brancheverenigingen;


POLDEREVENTS

Werkwijze op onze locatie;


Vragen over huidige boekingen

Vragen over toekomstige boekingen


Buitenspelen .


Coronaproof