Familiedag van Kuik - Noord-Brabant

Familiedag van Kuik – Noord-Brabant

In Brabant, Familieuitjes, Juni, Uitjes, Zomer by Rico

Afgelopen zondag kwam Familie van Kuik op visite bij Polderevents om hun familiedag te vieren. Estaffettes waren geen probleem, elke vorm ging uitstekend. De denkspellen bleken voor bepaalde teams wel een beetje moeilijker dan de doe spellen. Toen team 1 en 2 eenmaal bij het mastermindspel aankwamen, viel dit toch wel even tegen.

Beide teams waren namelijk overtuigd dat de zwarte kleur er in moest terwijl die vanaf ronde 1 al fout in het spel aanwezig was. Na 12 rondes kregen beide teams nog 2 kansen om de juiste code te kraken. Even leek het er op dat ze hem nu hadden, 4 kleuren goed en 2 op de juiste plaats. 50-50 kans, maar helaas wisten beide teams na 16 rondes de code niet te kraken. Het katapult bouwen en afvuren daarentegen bleek geen enkel probleem. Sterker nog, ze bouwden maar liefst 2 katapulten! Eén als reserve, mocht de eerste het begeven. De tijd die we verloren hadden met de denkspelen hebben we ruimschoots weer ingehaald bij het katapult vuren.

Na 2 keer ruim een uur spelletjes gespeeld te hebben, gingen we de finale in. 4 teams, 12 ballonnen en maar liefst 120 pijlen waren de ingrediënten om de laatste cruciale punten te pakken. Na de prijsuitreiking was het alweer tijd om naar huis te gaan waar inmiddels de BBQ al aan stond. Het weer was lekker en de sfeer zat er goed in.

Wij vonden het in ieder geval erg gezellig.

Groetjes,
Rico & Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard