Veel gestelde vragen


Boeken


Stap 1: Aanvraag
Kies de gewenste datum voor jouw uitje en stel een pakket vol Polderfun samen. Zodra de aanvraag bij ons binnen is, doen we er alles aan om binnen 24 uur te laten weten of jouw voorkeursdatum nog beschikbaar is.
In het weekend, tijdens de feestdagen of in de vakantieperiode, kan het langer duren voordat je van ons een antwoord krijgt. Zodra de beschikbaarheid er is, ontvang je van ons een mail dat er een optie is geplaatst. Een aanvraag plaatsen kan via deze link.

Stap 2: Optie
Jouw aanvraag staat nu voor 7 dagen bij ons in optie. Dit betekend dat we gedurende deze tijd jullie opgegeven aantal personen blokken van onze totaal capaciteit, zodat andere groepen deze niet kunnen boeken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Graag horen we binnen deze week het definitieve aantal personen en of er verder nog wijzigingen zijn met betrekking tot het eten of drinken. (Let er wel op dat als het aantal personen meer wordt dan bij de aanvraag, wij opnieuw naar de beschikbaarheid moeten kijken). Zodra wij dit hebben verwerkt, ontvang je van ons een mail met de aanpassingen en de link voor de aanbetaling.

Stap 3: Aanbetaling
Om jouw optie om te zetten naar een definitieve boeking, dien je over te gaan tot een aanbetaling. Deze moet minimaal 50% van het totaalbedrag zijn en binnen 3 dagen worden voldaan. Zodra de aanbetaling is ontvangen, is het uitje bij ons geboekt!

Stap 4: Wijzigingen en rest betaling
Mocht je nog afmeldingen krijgen, dan kan je het aantal personen kosteloos met maximaal 15% naar beneden wijzigen, tot uiterlijk 7 dagen van te voren. Eventuele extra deelnemers, kan alleen in overleg i.v.m. capaciteit. Hierna volgt de eindfactuur, welke voor aanvang van het evenement moet zijn voldaan.

Stap 5: Voorbereiden
Like ons op Facebook en Instagram om je mentaal voor te bereiden.

Activiteiten


Wijzigen


Locatie


Betaling


Tijden


Vervoer


Kleding


Weer


Teams


Eten


Muziek


Dieren