Kinderfeestje Andy

In 12 jaar, Brabant, Dussen, Kinderfeestjes, Lente, Maart, Uitjes by Rico1 Comment

Andy and the Chipmunks nam het op tegen de Beton-konten. Andy was namelijk jarig en werd alweer 12 jaar. Ondanks de eerste verschijnselen van puber-gedrag, luisterden ze goed en wisten ze goed samen te werken. Zelfs met de tegenstander…

Opmerkingen zoals: “Het is maar een spelletje…” werden al geroepen, voordat de eerste punten konden worden verdiend. Iedereen was het daar mee eens, maar dat maakte ze niet minder fanatiek na het eerste fluitsignaal.

Als 12 commando’s beklommen ze de hindernisbaan en gaven alles om te winnen. En dat zien we graag. Elke ronde werd iets moeilijker en ze eindigden met vier bijzondere vrienden (boomstammen) die ze mee moesten nemen over de hindernissen. Deze vrienden waren zo speciaal dat ze niet de onderdelen en niet de grond mochten raken. Een top samenwerking is hiervoor nodig en dat konden ze!

Eenmaal aangekomen bij het smokkelspel was het tijd om een potje te zaklopen, te touwtrekken en een geblindeerde kruiwagenrace. De jarige Andy had hier wat probleempjes en presteerde het om 30 meter af te wijken van het parcours die ze moesten afleggen.

Na het ravijn spel was het tijd voor frietjes en de uitleg van het smokkelspel. Het doel was om het record te verbreken van 30.000 en dat lukte ze net, met een extra bronsstaaf waardoor ze op 30.250 uitkwamen en hiermee ook de dag wonnen.

We eindigden bij het kampvuur met wat marshmallows en een warme chocomel.
Weer een top feestje. Bedankt Andy!

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Comments

  1. Super bedankt Tommy en Rico!!!
    Het was helemaal top echt tot in de puntjes geregeld en af met 12 van die pubers. Groetjes Anneke en Andy.

Leave a Comment