Kinderfeestje Carien

Kinderfeestje Carien

In 10 jaar, Brabant, Juni, Kinderfeestjes, Uitjes, Zevenbergen, Zomer by Rico

Carien was al eerder hier geweest met het feestje van haar broertje Arne en vond dit zo leuk dat ze ook graag haar eigen verjaardag op de boerderij van Polderevents wilde vieren!

Gisteren was het dan ook zo ver. We begonnen met levend stratego, waarbij al het eerste puntje kon worden verdiend. Daarna was de hindernisbaan aan de beurt, waarbij de dames (en 3 heren) fanatiek het parcours aflegden. En ook de kruiwagenrace zorgde voor wat fanatieke gezichten. 🙂

Na de pauze gingen we het smokkelspel doen. De ‘Feest puppies’ waren wat voorzichtig met smokkelen, waardoor de ‘Coole gasten’ er (o.a. door het succesvol smokkelen van de diamant) met het punt vandoor gingen! Daarna deden we het ravijn spel , waarbij wij verbaasd waren hoe snel ze de overkant wisten te behalen!! De tackle race ging erg goed en resulteerde in een duidelijke overwinning voor de ‘Feest puppies’ Als afsluiting deden we nog een potje zakslaan, waarbij de jarige Carien de finale speelde en hierbij uiteraard de overwinning binnen sleepte!

Meiden en jongens, wij vonden het een geslaagd feestje. Jullie ook?
Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard