Kinderfeestje Daan en Lukino

Kinderfeestje Daan en Lukino

In 12 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Mei, Uitjes, Vught by Rico

Daan’s zusje Lieke was al eerder haar verjaardag bij Polderevents komen vieren. Omdat ze zo enthousiast was, had ze Daan en Lukino op ideeën gebracht. En dus kwamen ze op een mooie, zonnige vrijdagmiddag naar de boerderij in Wagenberg gefietst om te vieren dat ze allebei 11 jaar oud zijn geworden.

We begonnen met de hindernisbaan, waarbij al snel bleek dat de mannen (en 2 dames) niet veel zitvlees hadden. Al voordat Rico alles had uitgelegd, wilden ze al van start gaan om het onderdeel te doen. Aangekomen bij de brug over het water, werd er van de daken geschreeuwd dat ze toch wel heel erg graag de zeepbaan op wilden. Dat lieten wij ons met dit weer geen twee keer zeggen en we zorgden ervoor dat de waterbak aan het einde vol water kwam te staan. Maar voordat dit zover was, deden we eerst alle andere spelletjes die op het programma stonden.

Van de kruiwagenrace naar het zaklopen, door naar het latlopen, touwtrekken, tackle race en zakslaan. Daar aangekomen werd de finale uiteraard gespeeld tussen Daan en Lukino, waarbij Daan toch nét iets beter zijn evenwicht kon bewaren en hiermee de overwinning in de wacht sleepte.

Daarna was het tijd om lekkere frietjes te eten en werd het feestje afgesloten met de zeepbaan. Wat konden ze toen opeens braaf luisteren naar de spelregels! De een na de ander probeerde de lange baan af te glijden, maar een goede aanloop en wat tactiek bleek toch belangrijk. Na de tip van Rico “maak je buik bol en zorg dat je broek de baan niet raakt”, kwam iedereen opeens een stuk verder! Bij de afvalrace werd het duidelijk wie de beste glij skills had, want ook hier stonden Daan en Lukino in de finale! Opnieuw wist Daan nipt Lukino te verslaan en hiermee was het einde van het feestje een feit.

Mannen en dames, tot op de zomerspelen!
Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard