Kinderfeestje Daan

Kinderfeestje Daan

In 11 jaar, Brabant, Breda, Februari, Kinderfeestjes, Uitjes, Winter by Rico2 Comments

Daan zit in Breda op schaatsen en wilde bij ons het smokkelspel doen, samen met zijn teamgenoten en vrienden uit België waar hij woont.

Even snel de teams in delen (“Wij” en de “Badeendjes”) en we konden beginnen met de warming-up. Ze moesten samen de hindernis afleggen en vervolgens in de vorm van een Piramide zich opstellen… Het eerste puntje ging naar de Badeendjes.

Toen ze de hindernisbaan onder de knie hadden was het tijd voor ons nieuwe en zeer populaire onderdeel; ”pijl en boog biatlon” Totaal hingen er weer 6 ballonnen per team die ze kapot moesten schieten. Dit zou in theorie binnen 1 minuut te halen zijn en konden we op ons gemak wat frietjes en “curryworsten” (voor de Nederlandse lezers onder ons> frikandellen) gaan eten.

De praktijk was wederom anders. Meer dan 150 pijlen zijn geschoten en het werd inmiddels zo donker dat de fotograaf moeite had met de kinderen op de foto te zetten. Gelukkig werd net voor dat ze zon weer opkwam de laatste ballon kapot geschoten.

Uit volle borst zingen en kado’s geven met gangman style door de speakers was het programma in de pauze.

Toen was het zo ver…. Het Smokkelspel. Na een goede briefing en een quiz om te kijken of iedereen het snapte konden we beginnen. Sluipen, samenwerken en vooral angsten overwinnen stonden centraal.

Aan het einde nog even wat marshmallows en het zat er al weer op. Iedereen was gesloopt, maar voldaan.

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Hoi Rico,

    Leuke foto’s!

    Nogmaals bedankt voor het fantastische feestje, de kinderen kunnen er niet over ophouden!

    grt,
    Jeroen

Leave a Comment