Kinderfeestje Joep

Kinderfeestje Joep

In 9 jaar, Brabant, Breda, Februari, Kinderfeestjes, Uitjes, Winter by Rico

Afgelopen vrijdag kwamen Joep en zijn vriendjes naar de boerderij in Wagenberg om een sportief en gezellig kinderfeestje te beleven! En dat hebben ze gehad. 🙂

We begonnen met wat opwarm spelletjes om echt even wat warmer te worden, want wat was er een koude wind! Gewapend met handschoenen, mutsen en een koude neus ging iedereen na de opwarm spelletjes naar het eerste onderdeel: de hindernisbaan. Na een oefenrondje, waar Joep’s broertje Stijn zelfs enthousiast 2x de baan aflegde (terwijl hun team FC de Geiten allang klaar was), werd er om de winst van dit onderdeel gestreden.

De hindernisbaan was deze keer uitgebreid met nieuwe onderdelen (een muur waar je elkaar overheen moet helpen, een brug over het water en een dubbele tunnel) en Joep en zijn vriendjes beleefden de primeur.

Snel verder met het pijl en boogschieten, waar bleek dat er echte natuurtalenten in beide teams te vinden waren. Toen dit goed genoeg ging, volgde de biathlon en werden de nodige metertjes gemaakt. Een gelijkspel zorgde voor een punt voor beide teams.

Om weer even warm te worden deden we een aantal zeskamp spellen, met als laatste het zakslaan. Hier werden de posities op de balk fanatiek verdedigd.

Na lekkere frietjes gingen we naar het eindspel: het smokkelspel! Team FC de Geiten begonnen als heuse politieagenten met het verdedigen van hun veld en wisten veel goudstaven te onderscheppen. Na de wissel wist team FC Naamloos alleen nog meer goudstaven en ook de diamanten te onderscheppen, waardoor uiteindelijk FC Naamloos er met de eeuwige roem vandoor ging!

Jongens, wij vonden het geslaagd. Jullie ook?

Groetjes,
Tommy, Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard