Kinderfeestje Joris

In 11 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Maart, Moerdijk, Uitjes by Tommy

De vriendjes van Joris kwamen zaterdag nietsvermoedend aan op de boerderij. Joris wilde namelijk graag dat het een verrassing was en had netjes zijn mond gehouden. Toen ze eenmaal aangekomen waren op de boerderij hadden ze eigenlijk nog steeds geen idee wat we gingen doen. Ze stonden te popelen om de stal in te gaan om daar te horen wat ze konden verwachten.

Al snel werd het duidelijk met de goudstaven op tafel dat het hier ging om een smokkelspel. De teams waren binnen no-time gemaakt en ook de namen wisten de dames en heren zo uit hun mouw te schudden. FC de Chickens tegen De Teletubbies.

Eindelijk mochten ze dan naar het veld waar alle spellen al klaar stonden. Na een oud en vertrouwd potje Verstoptikkertje waren de teams warm en klaar voor de competitie. Gekropen door het zand, geklommen over de klimmuur en gebalanceerd over de smalle brug kwam de tussenstand al snel op 1 tegen 1. Het samenwerken in de kruip buizen maakte er vervolgens 2-1 voor FC de Chickens van.

Nu was het dan eindelijk tijd om als echte Robin Hoods aan de slag te gaan met pijl en boog schieten. Dit was dan ook geen enkel probleem voor Joris en zijn vriendjes, die slechts 40 pijlen nodig hadden voor het vernietigen van de ballonnen tijdens de biatlon ( normaal zijn dit er gemiddeld 125!!! ).

Aansluitend aan deze spannende uitdaging was het tijd voor heerlijke frietjes en een bord macaroni ( niet iedereen houdt van frietjes en snacks ) en werden ook meteen de kadootjes uitgedeeld. Na het eten volgde de uitleg van het grote Smokkelspel en konden de fanatieke teams van start in het donker.

Tijdens de twee rondes smokkelen werd er een nieuw record gehaald van maar liefst 27750 punten voor FC de Chickens. Maar ook de Teletubbies wisten een geweldige score van 24750 punten neer te zetten. Als afsluiter ging iedereen lekker opwarmen bij het kampvuur met een heerlijk kopje warme chocomelk en geroosterde marshmellows en toen was het helaas al weer voorbij. Met een eindstand van 33 – 29 hadden FC chickens de eeuwige roem mooi te pakken. Al met al een super gezellig kinderfeestje.

Groetjes
Tommy en Ilona

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes