Kinderfeestje Lloyd

Kinderfeestje Lloyd

In 8 jaar, Brabant, Etten-Leur, Herfst, Kinderfeestjes, November, Uitjes by Rico1 Comment

Lloyd had op tv wel eens een echt potje rugby gezien en wilde dit ook wel eens proberen. Hij kwam langs met zijn vrienden en zijn oudere broer Tristan.

Eerst even goed warm worden met de tag-rugby variant van ”schipper mag ik over varen”, waarbij de welverdiende winnaar de jarige was. Ook wist hij tijdens het eerste onderdeel al de meeste lintjes te pakken te krijgen.

Later even de hindernisbaan en toen was het tijd voor het echte werk: rugby! Eerst beuken en tackelen, later zelf een echt partijtje.

Bedankt voor het leuke en gezellige feestje, hopelijk zien we nog iemand op de Bredase Rugby Club verschijnen!

Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Bedankt Rico, Tommy en Tamara,
    De kinderen en wij hebben genoten, het was erg gezellig. Ik snap dat jullie het druk hebben met allerlei feestjes. Het is leuk en ruim opgezet, afwisseling gedurende het feestje, keurig verzorgd, foto’s laten maken door Tamara (Blik & Bloos) fantastisch mooi. Kortom een zeer geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar. Ik raad het iedereen aan omdat Rico/Tommy/Tamara erg enthousiast zijn en leuk is dat ze met enorme diversiteit aan mogelijkheden de middag compleet maken voor ieder wat wils en ze kunnen het feestje op maat maken. Heel veel succes verder en voor degenen die gaan reserveren, geniet ervan!

    Succes en tot een volgende keer. Groeten E&E

Leave a Comment