Kinderfeestje Myrco

In 10 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Maart, Oud Gastel, Uitjes by Rico

Een heerlijke slagroomtaart stond klaar toen Myrco en zijn vriendjes op de boerderij aankwam. Na dit heerlijke feestmaal en een pitstop bij het toilet waren ze er klaar voor.

Een korte warming up was nodig, want het was ijskoud. Toen ze eenmaal warm waren was het tijd om samen te werken op de hindernisbaan. De muur was een uitdaging voor een aantal kids, maar door een goede techniek en samenwerken is het gelukt om iedereen over de muur heen te krijgen.

Nu het samen werken er in goed in zat was het tijd om de kruiwagenrace geblinddoekt af te leggen. De navigator voor in de kruiwagen en de gene met de grootste spierballen geblinddoekt er achter. Na een enkele botsing hier en daar heeft iedereen zonder kleerscheuren de finishlijn gehaald.

Een potje touwtrekken, zaklopen, spijkerbroek hangen bracht ons alweer bij de pauze. Hier hebben we onder de wagenstal een warm kampvuurtje gemaakt en heerlijke marshmallows gegeten.

Gezien het natte en koude weer hadden we gekozen om na de pauze een deel van het programma binnen te houden. Hier gingen ze 1 tegen 1 strijden om zo nog punten extra punten te pakken. De 6 spellen die we gedaan hebben waren spijkerslaan, beker stapelen, slurf slingeren, eieren estafette, airhockey en natuurlijk een potje tafel voetbal. Lekker nog wat frietjes gegeten en gedanst en toen zat het er al weer op.

Wij hebben het hartstikke gezellig gehad.

Groetjes Tommy & Rico

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes