Kinderfeestje Thomas

Kinderfeestje Roos

In 8 jaar, Brabant, Eindhoven, Herfst, Kinderfeestjes, November, Uitjes by Rico

Roos kwam afgelopen vrijdag langs met haar kinderfeestje samen met 9 andere stoere meiden. Bij de eerste hindernisbaan die de dames aflegden, mochten ze per leeftijd over verschillende hoogtes waarop de balken bevestigd zijn. Deze bestaat uit 4 balken: als je 5 jaar bent, dan mag je over de 1e, als je 6 bent over de 2e enz. Zo kregen de jongeren een mooie voorsprong om toch gelijk te kunnen eindigen. De jonge meiden waren zo fanatiek dat ze ondanks dat ze over de onderste balk mochten klimmen, toch over de hoogste balk heen wilden.

Na de hele hindernisbaan te hebben overwonnen gingen we verder met de zeskamp onderdelen. Beide teams hebben hier en daar wat punten laten liggen. Dit kwam omdat ze zo graag wilden beginnen dat ze vergaten waren wat ik had verteld over spelregels of de route die ze af moesten leggen.

Na een spannende strijd en heel veel verschillende spellen waren de dames wel toe aan wat frietjes en een snack. Natuurlijk even afsluiten met zingen en cadeaus, maar toen zat het er helaas al weer op.

Het was erg gezellig!!
Groetjes,
Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard