Actief kinderfeestje

Voor jongens en meiden

Wij organiseren heel het jaar actieve kinderfeestjes voor jongens en meiden, waarbij buitenspelen centraal staat. Dit doen we met veel plezier onder begeleiding van een enthousiaste instructeur.


Ontmoet ons team

Toffe activiteiten

Voor kids vanaf 7 t/m 13 jaar

Wij hebben leuke activiteiten voor actieve kinderfeestjes. De spellen passen we aan op leeftijd en waar dat niet gaat, werken we met een minimum leeftijd om de feestvreugde te vergroten.

Spellen

In Brabant

Omgeving Breda en Oosterhout

Onze boerderij ligt in Wagenberg aan de A59. Het is een klein dorpje tussen Breda en Oosterhout, in het mooie Brabant. We zijn makkelijk met de auto te bereiken en parkeren is gratis op ons eigen terrein.


Locatie

Buitenspelen


Genieten

Terwijl de kids spelen

Als ouder of verzorger, kun je op het moment dat je op onze mooie locatie aankomt, gaan genieten. Wij nemen namelijk de volledige organisatie over. Je kunt heel het feestje meekijken of tussendoor lekker op het terras gaan zitten.

Hoe regelen we dat?

Lekker eten

Op onze locatie

Het kinderfeestje is altijd inclusief water en ranja. Optioneel kun je in de pauze, chips, ijs of fruit bestellen en aan het einde het feestje uitbreiden met een frietje en een snack. Dit is overigens een perfect moment om de cadeaus uit te pakken als wij aan het bakken zijn.

Eten & drinken

Alles op één locatie

Voor een onvergetelijk kinderfeestje

Alles wat kinderen nodig hebben voor een onvergetelijke verjaardag is een combinatie van: leuke, sportieve activiteiten met vrienden en vriendinnen, aandacht van een enthousiaste begeleider en lekker eten.

Het concept is simpel en razend populair. We hebben verschillende hoofd- en neven activiteiten die gekozen kunnen worden. We kijken vervolgens naar de leeftijd, het niveau van de groep en het weer, voor de exacte invulling. De kinderen zijn lekker actief bezig en kunnen hier al hun energie kwijt terwijl de ouders genieten vanaf de zijlijn of op het terras zitten. We bieden de kinderfeestjes aan van 7 t/m 13 jaar. Leuk voor zowel jongens als meisjes en we zijn heel het jaar geopend. In elk seizoen kunnen we toffe feestjes organiseren.

Wij kunnen voor ieder kind een knalfeest geven door te spelen met en tegen elkaar.

Boeken

Ons concept

in het kort
 • Mix van spellen in wedstrijdverband
 • Enthousiaste begeleiding
 • Uit te breiden met eten
 • Vanaf 6 tot 26 kids
 • Pakketten vanaf €175,-
 • Heel het jaar open
 • Tof voor 7 t/m 13 jaar

Buitenspelen

Buitenspelen-Polderevents-9
Buitenspelen-Polderevents-7
Buitenspelen-Polderevents-8

Hoe boek ik een kinderfeestje

Een optie plaatsen is altijd kosteloos

Stap 1:
Kies een mooie dag


Kies een geschikte datum en tijdstip en plaats kosteloos een optie door je gegevens in te vullen. In de pakketten zit een hoofd- en neven activiteit met tussendoor een korte pauze met ranja of water. Je kunt het feestje eventueel uitbreiden met eten.


Datum kiezen

Stap 2:
Hoofd en neven activiteit kiezen


De hoofdactiviteit zal centraal staan en duurt 60 minuten. Na de pauze (15 minuten) is het tijd voor de nevenactiviteit die 45 minuten duurt. Sommige activiteiten bestaan uit verschillende spellen of wedstrijden.


Activiteiten

Stap 3:
Feestje compleet maken


Optioneel kun je wat lekkers toevoegen in de pauze. Ook is het mogelijk om af te sluiten met heerlijke frietjes en een snack. Het feestje zal dan 30 minuten langer duren. Als de optie compleet is en je krijgt een bevestiging, dan is het tijd om de kids uit te nodigen.


Teambuilding & fun

Vanaf 7 jaar
Trefbal-kids-activiteiten
Kruiwagenrace-kids-activiteiten
4opeenrij-kids-activiteiten

Is jouw kind niet te stoppen en wil je zo veel mogelijk verschillende spellen doen tijdens het feestje? Dan is het Teambuilding en fun pakket de beste keuze! Wij proberen zoveel mogelijk spellen te doen en wie weet wordt het wel een zeskamp of zelfs een achtkamp. De spellen en moeilijkheidsgraad passen we aan en daarom leuk voor alle leeftijden. Met actieve spellen zoals de kruiwagenrace, zaklopen, 4 op een rij en trefbal zullen wij testen hoe goed de kinderen kunnen samenwerken met het team. Teambuilding en fun is de enige activiteit, om zowel als een hoofd- als nevenactiviteit te spelen. Het is ons meest succesvolle concept, welke we ook gebruiken met schooluitjes, familiedagen en teamuitjes.  Als jij voor het teambuilding en fun feestje kiest, kun je op een een gezellige en gevarieerde dag rekenen!

Het pakket met de meeste variatie

Lasergamen

Vanaf 8 jaar
Lasergame-kinderfeestje-Breda
Lasergamen-kids-activiteiten
Lasergame-kinderfeestje-Brabant

Speelt jouw zoon of dochter niets liever dan heel de dag schietspellen zoals Fortnite of Call of duty? Dan is dit het pakket voor een geslaagd feestje! In de huid kruipen van Rambo en de rest van de Expendables met een unieke outdoor ervaring. Ga de strijd aan met je vrienden in een spannende ronde ‘team death match’ of 'super soldier' Je lasergame ervaring bij zal gegarandeerd anders zijn dan dat je gewend bent van een traditioneel potje laserschieten. We hebben een tof buitenveld en maken gebruik van het nieuwste lasergame systeem met een bereik van wel 150 meter. Een lekker potje snipen of juist raak knallen met een mitrailleur behoort met dit systeem dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Het pakket voor de oorlogsheld!


Meer info lasergamen

Voetbal

Vanaf 8 jaar
Voetbal-kinderfeestje-Wagenberg
Voetbal-kinderfeestje-brabant
Voetbal-kinderfeestje-breda

Doet je zoon of dochter ook niets liever dan voetballen? Dan is dit het juiste feestje. Alle spellen die we na de warming-up doen, zijn namelijk met een voetbal.

In twee teams zullen we alle voetbal-skills testen. Penalties schieten, keepen, levend angry birds en natuurlijk een partijtje in de speciale gebouwde voetbalkooi, zullen onder andere in het feestje zitten. Tijdens het feestje staat plezier voorop en dus uiterst geschikt voor een gemengde groep of kinderen die niet op voetbal zitten.

Het pakket voor de voetballiefhebber!

Paintball

Vanaf 9 jaar
Paintball kinderfeestje in Brabant in de buurt van Breda | Polderevents
Paintball kinderfeestje in Brabant in de buurt van Breda voor jongens en meiden van 9 t/m 17 jaar | Polderevents
Outdoor paintball kinderfeestje op dé evenementenlocatie van omgeving Breda in Brabant?

Onze nieuwste activiteit voor de shooters die tegen een stootje kunnen en gek zijn op schietspellen. Gewapend met de nieuwste generatie paintball geweren, ga je de strijd tegen het andere team aan. Speel zoals in Fortnite en Call of duty warzone, maar dan buiten, in een real life experience. Met je heavy shotgun, leger outfit, masker en munitie, speel je verschillende games in onze outdoor paintball area. Een feestje vol adrenaline. Durf jij het aan?

Het pakket voor de echte shooters!


Meer info paintballen

Smokkelspel

Vanaf 10 jaar
Smokkelspel-kinderfeestje-Breda
Smokkelspel-kinderfeestje-Brabant
Smokkelspel-kinderfeestje-Wagenberg

Het smokkelspel is altijd een grote favoriet. Het spel dat is ontstaan uit goede herinneringen van ons eigen schoolkamp. Bij dit spel komt het aan op lef, tactiek en snelheid. Niet bang voor het donker? Mooi! We spelen het smokkelspel meestal in de schemer of in het donker met glow in the dark verlichting. Dat maakt het extra spannend. Uiteraard in de zomerperiode als het te laat donker wordt voor de kinderen, is dit overdag ook ontzettend gaaf en zul je nog beter moeten samenwerken.

Het doel is om als boefje zoveel mogelijk schatten naar de overkant te smokkelen, zonder gepakt te worden door de “douane”. Dit doen de kinderen op de speciaal gebouwde smokkelbaan. Het team met de meeste schatten wint!

Het pakket voor kinderfeestjes in het donker!

Archery tag

Vanaf 11 jaar
Archerytag-kinderfeestje-Breda
Archerytag-kinderfeestje-Wagenberg
Archerytag-kinderfeestje-Brabant

Archery tag is boogschieten op elkaar. Een combinatie van paintball, boogschieten en trefbal. Gewapend met een boog, helm en speciale pijlen, ga je leren schieten. Eerst op targets en zodra je de juiste techniek beheerst, zullen we uiteindelijk de wedstrijd starten en op elkaar schieten. Het kan een beetje pijn doen als je goed wordt geraakt, maar het doet minder pijn dan paintball. O ja, en het is geen geweer, waardoor je ook nog opzoek moet gaan naar de afgeschoten pijlen, zonder ondertussen geraakt te worden. Wie blijft het langst in het veld en heeft de kwaliteiten van Robin hood?

Het pakket voor Robin hood!

Hindernisbaan

Vanaf 7 jaar
Hindernis-kinderfeestje-Breda
Hindernis-kinderfeestje-Wagenberg
Hindernis-kinderfeestje-Brabant

Een onderdeel wat altijd een succes is. Klimmen en freerunnen over de stormbaan als een ninja. Eerst oefenen en de grenzen opzoeken per leeftijd, op alle obstakels. Als iedereen het onder de knie heeft, is het tijd om alle hindernissen achter elkaar te doen als echte dorpscommando's.

Het pakket voor de freerunners!

Maisdoolhof

Vanaf 8 jaar
Maisdoolhof-kinderfeestje-Wagenberg
Maisdoolhof-kinderfeestje-Oosterhout
Maisdoolhof-kinderfeestje-Breda

In het maisdoolhof hebben we voor verschillende leeftijden, uitdagende spellen gemaakt met ieder jaar een uniek thema. Afgelopen jaren moesten de kids op zoek naar Disney-, Fortnite-, Super Mario- en Pokémon figuren, die verstopt zaten in het doolhof. Met vlaggen en stuurkaarten kan de zoektocht beginnen. Welk team is het snelst en weet ook nog de meeste vragen te beantwoorden?

De activiteit voor de speurders  


Meer info maisdoolhof

Buikschuiven

Vanaf 8 jaar
Buikschuiven-kinderfeestje-Brabant
Buikschuiven-kinderfeestje-Breda
Buikschuiven-kinderfeestje-Wagenberg

Rennen, duiken en glijden maar. Buikschuiven is al lange tijd, favoriet van veel kinderen. De activiteit vinden ze zo leuk, dat veel kids die jarig zijn in de winter, wachten met het feestje vieren tot de buikschuifbaan weer open is.

De leukste activiteit met warm weer

Rugby

Vanaf 9 jaar
Rugby-kinderfeestje-Wagenberg
Rugby-kinderfeestje-Brabant
Rugby-kinderfeestje-Breda

Het feestje waar het allemaal mee is begonnen en waar wij als fanatieke rugbyspelers van de Bredase Rugby Club, het enthousiast van worden. Dit feestje is geschikt voor stoere jongens en meiden die tegen een stootje kunnen en zeker niet bang zijn om vies te worden. Bij rugby komen verschillende spelregels en technieken kijken. Dit leren de kinderen tijdens het feestje, door veel met die gekke, ovale bal te gooien, stap voor stap de tacklebags de baas proberen te worden en later ook de tegenstander te tackelen.

Het pakket voor echte bikkels!

Glow in the dark voetbal

Vanaf 9 jaar
Glow-in-the-dark-kinderfeestje-Brabant
Glow-in-the-dark-kinderfeestje-Wagenberg
Glow-in-the-dark-kinderfeestje-Breda

In de winter is het vroeg genoeg donker, om supergave glow in the dark spellen te kunnen doen. De spelers zie je bijna niet, maar door de speciale lampen, zie je de fluorescerende hesjes, goal en voetbal, juist heel goed. Een leuke en spannende afsluiting van het kinderfeestje.

De activiteit in het donker

Frietjes met een snack

Friet-kinderfeestje
Snack-kinderfeestje
Het kinderfeestje kun je optioneel afsluiten met heerlijke frietjes en een snack naar keuze. Het feestje duurt dan een half uur langer. Voor in de pauze, die in elk feestje standaard zit en 15 minuten duurt, kun je chips, een ijsje of fruit bij bestellen. Ranja is standaard inbegrepen.

Meer info eten en drinken

Sfeerbeelden

Impressie

Bekijk het toffe filmpje op youtube voor een impressie en onze werkwijze.


Meer filmpjes

Social

Media

Volg ons op social media en bekijk hoe wij een feestje vieren.

Reviews

We sparen ze allemaal

We hebben héél veel reviews en daar zijn we super trots op! Als je ze gaat lezen, laat er a.u.b ook één achter als je bent geweest. We sparen ze allemaal.


Vragen

FAQ

Mail ons als jouw vraag er niet tussen staat.Prijzen

Inclusief btw

Extra kids

€17,50

Per extra kind

 • Uitbreiden tot 26 kids mogelijk
 • Samen je verjaardag vieren mogelijk

Friet met een snack

€6,50

Per persoon
 • Feestje duurt 30 minuten langer
 • Dieetwensen mogelijk

Plaats een optie

Wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Na het kiezen van de datum (dit kan tot 45 dagen vooruit), zie je hieronder de nog mogelijk beschikbare tijden. Als er geen mogelijkheden die dag zijn, zal de kalender verspringen naar de eerst volgende dag waar er nog wel mogelijkheden zijn. Kies een tijd van jouw voorkeur en daarna pas de activiteit (De foto's zijn ter inspiratie). Binnen 24 uur hoor je of er beschikbaarheid is.

Wanneer je door een studiedag of in de vakantie op een eerder tijdstip wilt beginnen, kun je het beste even mailen voor de mogelijkheden.

Searching Availability...