Kinderfeestje

Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes


ACTIEF KINDERFEESTJE

Alles wat kinderen nodig hebben voor een onvergetelijke verjaardag is een combinatie van: leuke, sportieve activiteiten met vrienden en vriendinnen, aandacht van een enthousiaste begeleider, lekker eten en natuurlijk veel cadeaus.

Het concept is simpel en razend populair. We hebben verschillende hoofdactiviteiten die aangevuld worden met actieve spellen. De hoofdactiviteit staat vast, maar de exacte invulling van het feestje wordt pas op de dag zelf door ons bepaald, door naar de leeftijd, het niveau van de groep en het weer te kijken. De kinderen zijn lekker actief bezig en kunnen hier al hun energie kwijt en de ouders mogen kijken naar de spelende kinderen onder het genot van een kopje koffie of thee. We bieden de kinderfeestjes aan van 7 t/m 12 jaar.

Wij kunnen voor ieder kind een knalfeest geven door te spelen met en tegen elkaar.


Het concept

 • Mix van spellen in wedstrijdverband
 • Enthousiaste begeleiding
 • Unieke locatie
 • Vanaf 10 tot 25 kids
 • All-in pakketten vanaf €170,-
 • Alternatief programma bij noodweer

¨ Buitenspelen is het mooiste wat er is

75 activiteiten

Leuk voor in de zomer en winter!

bedrijfsuitje-vol-teambuilding-en-fun-in-brabant-arrow-attack-polderevents

Het concept


All in Pakket

Kies een geschikt tijdstip en datum. In de pakketten zit al eten en drinken.

Hoofdactiviteit

Kies een hoofdactiviteit en deze duurt minimaal 45 minuten. Als er ruimte is kunnen we het uiteraard verlengen.

Andere spellen

De overige tijd vullen we op met andere spellen. We hebben 75 spellen en weten precies welke het leukste zijn voor elke leeftijd.

Zeskamp

Is jouw kind niet te stoppen en wil je zo veel mogelijk verschillende spellen doen tijdens het feestje? Dan is het Zeskamp pakket de beste keuze! Wij proberen zoveel mogelijk spellen te doen en wie weet wordt het wel een achtkamp of zelfs een meerkamp.

Met actieve spellen zoals de kruiwagenrace, zakslaan, spijkerbroekhangen en de hindernisbaan zullen wij testen hoe goed de kinderen kunnen samenwerken met het team. Als jij voor het zeskamp feestje kiest, kun je op een een gezellige en gevarieerde dag rekenen!

Het pakket met de meeste variatie!


Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar

bedrijfsuitje-vol-teambuilding-en-fun-in-brabant-stal-polderevents

LASERGAMEN 2.0

Speelt jouw zoon of dochter niets liever dan heel de dag oorlogje? Dan is dit het pakket voor een geslaagd feestje! In de huid kruipen van Rambo en de rest van de Expendables met een unieke outdoor ervaring. Ga de strijd aan met je vrienden in een spannende ronde ‘team death match’ of 'super soldier'

Je lasergame ervaring bij zal gegarandeerd anders zijn dan dat je gewend bent van een traditioneel potje laserschieten. We hebben zowel een binnen als een buitenveld en maken we gebruik van het nieuwste lasergame systeem: Intager Raptor 2S. En laten we eerlijk zijn, ze zien er wel heel tof uit vind je niet? Dit is de nieuwste generatie in laserwapens en heeft een bereik van wel 150 meter. Een lekker potje snipen of juist raak knallen met een mitrailleur behoort met dit systeem dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Het pakket voor de oorlogsheld!


Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar


Voetbal

Heeft je zoon of dochter ook last van het voetbal virus? Dan is dit het juiste feestje. Alle spellen na de warming-up die we doen zijn namelijk met een voetbal.

In twee teams zullen we alle voetbal-skills testen. Hooghouden, voetbaltrefbal, penalties schieten met een snelheidsmeter, levend angry birds en natuurlijk een partijtje in de speciale gebouwde voetbalkooi zullen onder andere in het feestje zitten. Tijdens het feestje staat plezier voorop en dus uiterst geschikt voor een gemengde groep of kinderen die niet op voetbal zitten.

Het pakket voor de voetballiefhebber!


Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar

bedrijfsuitje-vol-teambuilding-en-fun-in-brabant-stal-polderevents

Genieten

Leuk voor jongens en meiden

bedrijfsuitje-vol-teambuilding-en-fun-in-brabant-terras-zijkant-polderevents
bedrijfsuitje-vol-teambuilding-en-fun-in-brabant-terras-polderevents
bedrijfsuitje-vol-teambuilding-en-fun-in-brabant-terras-zijkant-polderevents
bedrijfsuitje-vol-teambuilding-en-fun-in-brabant-lunch-polderevents

Glow in te dark

Alleen mogelijk in de winter


Winter! Wat betekend dat het vroeger donker is en de hoofdactiviteiten smokkelspel en voetbal met glow in the dark kunnen spelen.

Alle andere activiteiten kunnen gewoon doorgaan met veldverlichting. Extra leuk en spannend!

Rugby

Het feestje waar het allemaal mee is begonnen en waar wij als fanatieke rugbyspelers van de Bredase Rugby Club het enthousiast van worden. Dit pakket is geschikt voor stoere jongens en meiden die tegen een stootje kunnen en zeker niet bang zijn om vies te worden. Bij rugby komen verschillende spelregels en technieken kijken. Dit leren de kinderen tijdens het feestje door veel met die gekke, ovale bal te gooien, stap voor stap de tacklebags de baas proberen te worden en later ook de tegenstander te tackelen.

Rugby is een echte teamsport, daarom is het ook belangrijk dat kinderen aan een goede teamspirit werken. Dit doe je door samen opdrachten te vervullen, maar natuurlijk ook door het opvoeren van de traditionele Haka om je tegenstander flink te laten schrikken. Als het allemaal goed en veilig gaat, kunnen we afsluiten met een echte rugbywedstrijd!

Het pakket voor echte bikkels!


Adviesleeftijd: vanaf 9 jaar

bedrijfsuitje-vol-teambuilding-en-fun-in-brabant-stal-polderevents

Smokkelspel

Het smokkelspel is altijd een grote favoriet. Het spel dat is ontstaan uit goede herinneringen van ons eigen schoolkamp. Bij dit spel komt het aan op lef, tactiek en snelheid. Niet bang voor het donker? Mooi! We spelen het smokkelspel meestal in de schemer of het donker met glow in the dark verlichting. Dat maakt het extra spannend. Uiteraard in de zomerperiode (te laat donker voor de kinderen ) is dit overdag ook ontzettend gaaf en zul je nog beter moeten samenwerken.

Het doel is om als boefje zoveel mogelijk schatten naar de overkant te smokkelen zonder gepakt te worden door de “douane”. Dit doen de kinderen op de speciaal gebouwde smokkelbaan. Het team met de meeste schatten wint!

Het pakket voor kinderfeestjes in het donker!


Adviesleeftijd: vanaf 10 jaar

bedrijfsuitje-vol-teambuilding-en-fun-in-brabant-stal-polderevents

Arrow Attack

De nieuwe rage in de buitensport: Arrow Attack, ook wel bekend bij ons als Archery tag of pijl en boog trefbal. Een combinatie van paintball, boogschieten en trefbal. Gewapend met een boog, helm en speciale pijlen ga je leren schieten.

Eerst op targets en met de juiste techniek zullen we uiteindelijk de wedstrijd starten en op elkaar schieten. Pijn kan het doen als je goed wordt geraakt, maar het is absoluut geen paintbal. Oja, en het is geen geweer waardoor je ook nog opzoek moet gaan naar de afgeschoten pijlen. Wie blijft het langst in het veld en heeft de kwaliteiten van Robin hood?

Het pakket voor oudere kinderen!

Adviesleeftijd: vanaf 11 jaar


bedrijfsuitje-vol-teambuilding-en-fun-in-brabant-stal-polderevents

Wat zeggen onze bezoekers

“Wat een geweldige accommodatie en wat heeft onze dochter voor haar 11e verjaardag een stoer feestje gehad bij jullie! Het was werkelijk top en als laatste het smokkelen in het pikke donker. ....Dat was helemaal super! Bedankt mannen van polderevents.”

Nicole // KinderfeestjePakketten

Kies het pakket dat bij jou past

Extra kids

€15,-

Per extra kind
 • Uitbreiden tot 26 kids mogelijk

 • Boek nu

Extra Eten

€5,-

Per begeleider
 • Koffie of thee bij aankomst
 • Thee of koffie in de pauze
 • Friet met een snack
 • Fris naar keuze

 • Boek nu


Tips bij het boeken

Goed om te weten

#3.0

€185,-

Prijs inc. BTW
 • 10 kinderen
 • Vanaf 8 jaar
 • 3 uur op locatie
 • Persoonlijke begeleider
 • Onbeperkt siroop
 • Zakje chips
 • Friet met een snack
 • Snoepbakje
 • Koffie & thee voor de ouders

 • Boek nu

#2.0

€160,-

Prijs inc. BTW
 • 10 kinderen
 • Vanaf 7 jaar
 • 2 uur op locatie
 • Persoonlijke begeleider
 • Onbeperkt siroop
 • Zakje chips
 • Friet met een snack
 • Snoepbakje
 • Koffie & thee voor de ouders

 • Boek nu

TIP 1

VIER SAMEN JE VERJAARDAG MET EEN VRIEND OF VRIENDIN

Bespaar 50%

Vier het samen en deel de kosten van het feestje. Geen meerkosten, waardoor je 50% goedkoper uit bent!

BOEK NU

TIP 2

EET GEZELLIG MET DE KIDS MEE

Thuis niet meer koken

Voor 5 euro p.p. eet je gezellig mee.

Koffie of thee bij aankomst & pauze
Friet, snack en fris bij het eten.

BOEK NU

TIP 3

EET ERGENS ANDERS ALS HET TIJDSTIP NIET UITKOMT

30 minuten extra spelen

Eet ergens anders en verleng de activiteiten met 30 minuten, zonder meerkosten

BOEK NU

Veel gestelde vragen

Mail ons als jouw vraag er niet tussen staat


1. Kies een pakket
2. Kies een datum en tijd
3. Plaats een optie
4. Wacht op een bevestiging

Let op! Kinderfeestjes kunnen niet langer dan 30 dagen vooruit worden geboekt waardoor wij deze tegen een mooi tarief kunnen aanbieden. Wil je jouw feestje toch meer dan 30 dagen vooruit boeken, dan hanteren wij het tarief voor volwassen evenementen.

Om de optie om te zetten naar een definitieve boeking, dient de betaling binnen 3 dagen per bank of met IDEAL te worden voldaan. Wij hanteren een minimale groepsgrootte van 10 kids. Minder kinderen is geen probleem, alleen betaal je altijd de pakketprijs. Mochten er meer kids meekomen, dan kun je die op de dag zelf op onze locatie betalen

Ja, je kunt met meer dan 10 kinderen komen. Voor elk extra kind betaal je € 15,-.

Je kunt ook met minder komen, maar je betaald altijd de pakketprijs.

Een van de grootste angsten bij het boeken van een outdoor activiteit: “Wat als het regent?” Gelukkig regent het maar 7% van de tijd in Nederland volgens het KNMI en hiervan valt een hoop neerslag vroeg in de ochtend en laat op de avond. Wij gaan altijd door, ook bij regen en laten zien dat ook dan buitenspelen heel leuk kan zijn.

Regent het een beetje, dan zullen we gewoon naar buiten gaan. Bij hevige buien kunnen we tijdelijk schuilen. Bij langdurig veel regen, zullen we spellen onder de tenten doen of naar onze indoor locatie gaan. Hier kunnen we lasergamen. De bewegingsruimte is echter aanzienlijk kleiner dan buiten, waardoor we zo snel mogelijk weer naar buiten gaan. Kinderen barsten namelijk van de engerie. Zorg dus dat alle kinderen altijd droge kleren bij zich hebben.

Bij een weeralarm van het KNMI wordt per situatie bekeken of het te verzetten is.

Tijdens het feestje is er tijd om de cadeaus aan de jarige te geven. Dit kan aan het einde als wij friet aan het bakken zijn. Een mooie manier om de kinderen even aan tafel te houden en tijd te besparen, zodat we meer activiteiten kunnen doen.
De pakketten die op de website staan zijn inclusief het eten. Als je bijvoorbeeld het pakket van 2,5 uur neemt en je begint om 14:30 uur, dan is het feestje om 17:00 uur afgelopen. De kinderen hebben dan al gegeten.

Wij hebben standaard vegetarisch en halal snacks op voorraad. Voor allergieën hebben we niet alles op voorraad en is het belangrijk dat je dit tijdig doorgeeft.

Voor kids met een glutenallergie bakken wij de friet en glutenvrije snacks in een aparte pan en hebben wij glutenvrije chips ( naturel, wokkels en bugles) en snoep.

Voor kids met een pinda/notenallergie is het goed om te weten dat we snacks hebben waar geen pinda's en noten in zitten. Wel kunnen er sporen inzitten vanuit de fabriek.

Voor kids met lactose/ koemelkallergie kunnen de vlees snacks eten.

Bij andere situaties kun je zelf een allergie-vrij alternatief meegeven en kunnen we het indien gewenst opwarmen in de oven/magnetron.

Wij hebben in het voetbalveld en in het smokkelveld glow in the dark lampen hangen die alleen werken als het buiten donker is. Controleer daarom altijd wanneer de zon ondergaat als je een glow in the dark spel wilt doen. In andere speelvelden werken we met veldverlichting en kunnen zo voor iedere leeftijd een gaaf feestje geven in het donker!
Nee, die zitten er niet standaard bij. Fotograaf Tamara van Blik en Bloos is een professionele fotograaf die alle foto’s van Polderevents heeft gemaakt en een mooi portfolio heeft van bruiloften, loveshoots en portretfotografie.
Wil je er zeker van zijn dat Tamara er bij is, dan kun je haar bij het feestje boeken. Je ontvangt minimaal 25 sfeerfoto’s in hoge resolutie waar ingezoomd zal worden op de jarige, een groepsfoto, een portretfoto en een publicatie op de website en Facebook.
Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.
Wij kunnen elke dag een feestje geven. Van maandag tot en met zondag van 09:00 tot 23:00. Ook tijdens vakanties. Alles gaat wel in overleg, want als er geen evenementen gepland zijn is de locatie dicht.
Nee, het eerste eetmoment is in de pauze. Dit doen we, omdat de kinderen staan te stuiteren als ze aankomen en de grens proberen op te zoeken wat allemaal kan. Wij nemen ze daarom meteen mee naar buiten.
Tip 1: Maak je niet druk, lieve mama’s.
Van alle kinderen die hier zijn geweest, heeft nog nooit iemand gevraagd; “Waneer gaan we eten? ” Het is eerder; “Moeten we nu al stoppen”. Conclusie van het verhaal: Het maakt de kinderen niet uit of ze een uur eerder of later eten, zolang ze het naar hun zin hebben.

Tip 2: Zet in de uitnodiging dat ze een stevige lunch moeten eten.
Als het tijdstip ongunstig valt communiceer dan duidelijk dat ze een stevig lunch nemen.

Tip 3: Laat ze eerst bij jullie nog eten.
Op eigen risico, aangezien ze al snel je huis afbreken 😉

Tip 4: Geef ze iets te eten voor in de auto of op het schoolplein.
Krentenbol of eierkoek is altijd lekker en de rotzooi valt mee.

Ja, gezellig! Dit kun je tijdens het boeken aangeven en kost 5 euro p.p. en krijg je net als de kids een lekker frietje, een snack en fris naar keuze. Tevens zit er bij dit pakket koffie of thee bij aankomst en in de pauze.

Werkwijze in 3 stappen


Beschikbaarheid

Bekijk online of de gekozen datum nog beschikbaar is.

Kies hoofdactiviteit

Kies welk pakket je wilt en vul de details in.

Optie plaatsen

Als er plek is zal de optie omgezet worden tot een boeking.

Plaats een optie

Wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Voor aanvragen over meer dan 30 dagen lees hier onze werkwijze.

Searching Availability...