Outdoor lasergamen

Voor jongens en meiden

Wij organiseren heel het jaar stoere lasergame kinderfeestjes voor jongens en meiden. Dit doen we buiten op onze evenementenlocatie in het toffe lasergame veld. Het kinderfeestje wordt door een enthousiaste instructeur begeleid.


Ontmoet ons team

Lasergamen feestje

Van 8 t/m 12 jaar

Wij hebben verschillende variaties op team death match die gespeeld kunnen worden tijdens het lasergamen. Niet alleen het wapen passen we aan, maar ook de tacktiek van he team zal anders moeten zijn. Hierdoor kunnen we voor elke leeftijd een tof feestje organiseren. Check onderstaand lasergame filmpje voor een impressie

Activiteiten

Locatie in brabant

Omgeving Breda en Oosterhout

Ons lasergamen speelveld van meer dan 1250 m2 kun je buiten vinden op onze evenementenlocatie in Wagenberg, Noord- Brabant. Aangezien wij direct aan de snelweg A59 liggen, zijn we makkelijk te bereiken. Zo ben je binnen 20 minuten vanuit omliggende steden zoals Breda, Oosterhout en Etten-leur bij ons op de locatie om een potje te paintballen.

Locatie

Buitenspelen


Lasergamen met gezin

of kijken

Als gezin kun je gezellig mee schieten, uiteraard moet het wapen wel zelfstandig door het kind gedragen kunnen worden. Onze ervaring is dat dit gaat vanaf 8 jaar. Mocht dit niet lukken of heeft iemand een jongere leeftijd kan een ouder helpen. In de vakantieperiodes organiseren we ook lasergamen toernooien waar je met het gezin aan mee kan doen. Houd hiervoor onze socials in de gaten.

Hoe regelen we dat?

Lekker eten & dinken

Ranja inbegrepen

Maak je kinderfeestje af met een lekker frietje. Ranja is al inbegrepen. Optioneel kun je in de pauze, chips, ijs of fruit bestellen. De rest van de familie kan tijdens het feestje ook lekker op het terras zitten en tussendoor foto's nemen.

Eten & drinken

Buiten Lasergamen

Leuk voor jongens en meiden

Ben jij bezig met het organiseren van een outdoor lasergamen kinderfeestje en op zoek naar een leuke locatie voor jongens en meiden? Dan is ons terrein hiervoor perfect geschikt. Onze lasergeweren met scope kunnen we per ronde andere instellingen meegeven, waardoor we zowel met een semi-automaat, sniper of machine geweer kunnen spelen. Daarbij hebben we verschillende opdrachten en spellen bedacht, zoals "Team Deatch" en "Super Soldier". Ook kunnen we andere rollen toekennen en kan een speler opeens een "Medic" zijn.  Door de verschillende instellingen per spelrondes wordt de lasergamen ervaring nog leuker!

Wil je het nog spannender maken kunnen we buiten ook lasergamen in het donker. Aangezien we altijd buiten spelen is dit alleen mogelijk wanneer het vroeg donker is. We hebben eventueel ook andere shooters zoals archery tag en paintballen. Het grote verschil is dat als je hier geraakt wordt je het ook echt voelt.

Het lasergamen is bij ons een hoofdactiviteit en duurt met uitleg ongeveer een uur. In deze tijd doen we zo veel mogelijk verschillende spellen en kunnen de kinderen gemiddeld 3 potjes spelen. Het veld is ingericht om 6 tegen 6 te spelen. Als de groep groter is werken we met een doordraai systeem.

Wij maken er onder leiding van een enthousiaste instructeur een knalfeest van.

Boeken

Ons concept

in het kort
 • Leuk voor jongens en meiden
 • Enthousiaste begeleiding
 • Toffe evenementenlocatie
 • 1000m2 lasergame speelveld
 • Verschillende geweren
 • Vanaf 6 tot 12 kids
 • Verschillende spelvormen
 • Pakketten vanaf €150,-
 • Heel het jaar open
 • Leuk voor 8 t/m 12 jaar
 • Gezin mag meedoen
 • Gratis verzetten bij weeralarm
 • Uit te breiden met eten
 • Alles corona proof buiten
Buiten Lasergamen kinderfeestje in Brabant in de buurt van Breda - Polderevents
Lasergamen kinderfeestje in Brabant - Polderevents
Lasergamen kinderfeestje in de buurt van Breda - Polderevents
Outdoor Lasergamen kinderfeestje in Brabant in de buurt van Breda - Polderevents

Lasergame uitleg

FAQ

Mail ons als jouw vraag er niet tussen staat.

De spelvormen

& wapens

Er zijn veel spelvormen mogelijk, maar wij kiezen altijd voor spellen waar iedereen heel het potje actief mee kan doen. Per potje wisselen we van wapens.

Adviesleeftijd: 8 jaar
Tactiek: 2/5
Soldier: Handgun + rocket launcher
Spelvariant: Machine gun + rocket launcher

Twee teams één speelveld. Het team dat de meeste kills heeft aan het einde van de speelronde, heeft gewonnen.


Aantal kogels: 15
Afstand: 20-30 meter
Snelheid: 0,3 seconde
Magazijn wissel: 4 seconde

Coronaproof lasergamen buiten

RIVM & onze werkwijze

Een lasergame kinderfeestje in coronatijd organiseren is bij ons mogelijk en hanteren altijd de huidige RIVM richtlijnen. Dit wijzigt helaas regelmatig en bekijk hiervoor ook de coronaproof uitjes pagina die we na elke persconferentie z.s.m updaten. Kun je het daar niet op vinden mag je altijd mailen.

optie plaatsen

Wij nemen zo snel mogelijk contact op!
Prijzen bekijken