Over ons

Het team Polderevents
team

Familiebedrijf

Met vrienden

Wij zijn een familiebedrijf met vrienden die zich elke dag inzet om een onvergetelijk uitje voor jou te organiseren.
Wij brengen mensen samen, versterken relaties en vieren het leven. Buitenspelen is het mooiste wat er is en gaan we ook jou laten zien.
Niets is verplicht, behalve een glimlach op je gezicht!
Samen mooie herinneringen creëren is waar het allemaal om draait. #Family

Join The Family

Kom een dag meelopen.

Elk seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om buiten te spelen.

Vacatures

Buitenspelen

.

Image

Team 2020

Wij staan klaar

Casper

Tommy

Ferry

Rico

Wendy

TIM

Bas

Danielle

AJ

Timo

Tamara

Anouk

Mike

Jaimy

Tjeerd

Boris

Esmee

Ons verhaal

Hoe het begon

2011

van rugbybal naar outdoor evenementenlocatie
Tijdens onze studieperiode hebben we beiden fanatiek rugby gespeeld bij de Bredase Rugby Club. Aangezien deze fantastische sport niet zo groot is in Nederland hielden wij ons, naast het beoefenen ervan, ook bezig met het promoten van de sport. Zo verzorgden wij bijvoorbeeld promotie clinics op basis- en middelbare scholen in omgeving Breda om kinderen kennis te laten maken met de sport die ons zo lief is. Één van deze clinics leidde tot ons eerste kinderfeestje. Onze ouders beschikken over een prachtige oude boerderij met riante weides waar we gebruik van mochten maken. We bedachten een leuk programma, maakten snoepbakjes, kochten een frietpan en zo gaven we samen met veel plezier het eerste rugby kinderfeestje in september 2011. Het enthousiasme van dit eerste feestje leidde al snel tot meer aanvragen voor kinderfeestjes met verschillende thema’s. Gezien onze achtergrond in sport en spel was het verzinnen van leuke actieve spellen niet heel moeilijk en begonnen we uiteindelijk met een zeskamp programma. Hierbij passeerden spellen als zakslaan, kruiwagenrace, spijkerbroekhangen en zaklopen de revue, allemaal zelf ontwikkeld met de spullen die we op dat moment voor handen hadden. Het aanhoudend enthousiasme bij onze feestjes heeft uiteindelijk geleid tot onze officiële inschrijving bij de Kamer van Koophandel op 04.11.2011. We besloten ervoor te gaan en het bedrijf Polderevents was een feit.
Image
Image

2012

Het ontstaan van het concept
Nu we de keus hadden gemaakt om officieel als Polderevents actieve evenementen aan te bieden, gingen we direct van start om de locatie gebruiksklaar te maken. Stallen werden schoongemaakt en ingericht, en het omliggende land werd omgetoverd tot activiteiten locatie. Met veel trots organiseerden we een weekend voor onze eigen familie om ons bedrijf te presenteren. Dit weekend diende tevens als testcase aangezien we nu ook volwassen deelnemers op bezoek kregen. Het aanbod van spellen werd logischerwijs weer uitgebreid. Voor de tieners en gekke ooms een zeil om op te buikglijden en verder speelden we sponsen trefbal. Voor oma bedachten we denkspellen zoals mijnenveld en sudoku. We introduceerden tevens behendigheid spellen waar alle leeftijden aan mee konden doen zoals spijkerslaan en jenga. Dit was onbewust de basis van ons concept: een onvergetelijke dag organiseren voor jong en oud met altijd een competitief element. De spellen worden voortdurend afgewisseld waardoor iedereen steeds betrokken is. Geen aparte programma’s, maar juist een beleving neerzetten waar heel de groep, van jong tot oud, van kan genieten. 2012 was verder een jaar vol nieuwe ontwikkelingen en de lijst met nieuwe spellen groeide flink. Evenementen zoals vriendenweekenden, bedrijfsuitjes en schoolkampen volgden elkaar dan ook in rap tempo op. Tevens besloten we dat jaar ons eerste publieke evenement te organiseren voor kinderen van 7 t/m 12 jaar uit de buurt, de Polderevents Winterspelen waren een feit en trokken ruim 100 enthousiaste deelnemers.

2013

Veel uitjes met kids
De groei van evenementen werd versterkt doordat we veelvuldig foto’s publiceerden op onze website en social media kanalen. Met name kinderfeestjes bleken erg populair en we groeiden van 9 kinderfeestjes naar 100. Hierbij werden de ouders ontzorgd, doordat de kleine actievelingen van aankomst tot vertrek door ons entertaint en verzorgd werden. Door de velen jeugdevenementen wisten ook de scholen ons te vinden, wat leidde tot sportdagen en in april de eerste Koningsspelen met 300 kinderen. Verenigingen wisten ons ook te vinden voor teambuilding en de eerste vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen waren een feit. Aan het einde van de zomer organiseerden we de tegenhanger van de Winterspelen; de Polderevents Zomerspelen. Een publieksevenement voor kinderen met alleen maar water spellen en met recht “de leukste dag van de vakantie”. Met steeds meer bezoekers op onze locatie, was het ook tijd voor een verbouwing. Het buitenterrein werd opgeschoond en maakte plaats voor een ruim opgezet terras met beplanting en picknicktafels
ImageImage
ImageImage
Image

2014

De volwassenen komen buitenspelen
Doordat in 2013 veel volwassenen op het terrein waren geweest voor jeugdevenementen, zagen zij zelf ook de mogelijkheden bij ons voor hun eigen evenement. We groeiden van 3 naar 20 familiedagen en besloten daarom meer activiteiten te bedenken die ook voor volwassenen toegankelijk waren. Een uitbreiding van de denkspellen, maar zeker ook de uitdagendere actieve spellen, zoals katapult bouwen en vuur maken, zorgden voor een completer aanbod voor jong en oud. Voor de allerkleinsten werd een springkussen aangeschaft, zodat zij zich ook tijdens de pauzes konden vermaken. Een nieuw speelveld werd tevens beplant om nog verder te kunnen uitbreiden met onze spellen. Daarnaast werd de oprit eindelijk bestraat en de oude schuur omgetoverd tot binnenruimte voor slecht weer. Zo vormde zich steeds meer een totaalconcept dat gelegenheid bood voor ieders vraag en wensen.

2015

Renovatie van onze authentieke boerderij uit 1856
De oude stal uit 1856 werd in februari grondig verbouwd om zo een aangename binnenlocatie te creëren voor de wintermaanden. Als heuse bouwvakkers hebben we eigenhandig de muren gezet en geïsoleerd, de wc’s geplaatst en vloerverwarming aangelegd. Deze upgrade naar een moderne en comfortabele stal zorgde wederom voor een uitbreiding van de mogelijkheden, onder andere op het gebied van catering en vergaderingen. Volwassen evenementen namen dan ook sterk toe in aantal en variatie. Van ledendagen, tot bestuursvergaderingen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Als recreatieve uitbreiding voor het zomerprogramma, werd een maïsdoolhof van een halve hectare geplant en bouwden we een voetbalkooi.
Image
ImageImage
ImageImage

2016

Professionaliseren van het bedrijf
De verbouwde stal kon ingericht worden met mooie luxe tafels en we installeerden de nieuwe professionele horeca keuken. We ontwikkelden een nieuw concept genaamd de Polderescape, afgeleid van de rage escaperooms. We sloten ons aan bij het sport instituut om ons bedrijf verder te professionaliseren en de verzekeringen beter te regelen. De website kreeg een volledig nieuwe look en er werden professionele promotiefilmpjes van de jeugdevenementen gemaakt. In november van dit jaar bestonden we alweer 5 jaar en mochten we dit keer zelf met alle instructeurs die ons de afgelopen jaren hadden geholpen een actief uitje ondernemen. Op de valreep van het jaar voegden wij ook nog lasergamen toe aan ons assortiment.

2017

Meer en meer bedrijfsuitjes
Het jaar begint met een nieuwe mijlpaal; we zijn erkend leerbedrijf geworden waardoor we nu plek kunnen bieden voor stagiaires van verschillende opleidingen. De menukaart werd uitgebreid en alternatieven voor dieetwensen worden toegevoegd. Hierdoor groeit ook de catering mee met de professionalisering van het bedrijf. Er is tevens een boekingssysteem aangeschaft om het gebruiksgemak van de website te vergroten. Hierin kunnen gasten zelf offertes op voorhand samenstellen en de beschikbaarheid van de gewenste datum controleren, boeken en aanpassen. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden en combineren een vergadering of presentatie met een leuk teambuilding & fun activiteit. Net voor het einde van het jaar ontvingen we het mooiste kerstcadeau ooit; het bestemmingsplan werd na lang wachten gewijzigd en we ontvingen de officiële vergunningen. Yeah!
ImageImage
Image
ImageImage

2018

BBQ AREA met chefkok in de Poldertuin
Wederom groeide we flink met alle uitjes. Hier hadden we zowel op het activiteitenterrein als in de keuken meer handjes voor nodig en het team werd langzaam groter. Aangezien de Stal afgelopen jaar totaal was gerenoveerd, was nu het aangrenzende terras aan de beurt. De indeling werd veranderd. De tent werd vervangen door een BBQ area met een chefkok en een Ofyr erin. De koelcapaciteit werd uitgebreid, zodat we de piekmomenten aankonden. In de zomer lanceerde we ons terras: de Poldertuin. Dit was voor kleine groepjes recreanten die in het buitengebied wilde genieten. Hierbij was het maisdoolhof en lasergame area geopend voor de kids. Op het veld timmerde we kleedkamers voor het buikschuiven en bouwde we nieuwe banen voor het boogschieten.
ImageStretchtent
Pol
activiteiten tentactiviteitentent

2019

Meer festivaltenten en nieuwe doelgroepen.
Doordat de locatie zo mooi was geworden zagen steeds meer mensen andere mogelijkheden en groeide stevig door. We experimenteerde met nieuwe concepten voor bruiloften en crematies. Op het activiteitenterrein investeerde we in festivaltenten, zodat we ook een droog programma kunnen aanbieden als het stormt voor grote groepen. Tevens proberen we ons steentje bij te dragen voor het milieu en begonnen het afval 100% te scheiden in onze eigen milieustraat. We bieden vegan alternatieven voor de BBQ en we kregen er een pizza oven bij. In de stal isoleerde we het dak om het nog warmer te krijgen voor de wintermaanden. Het team groeide mee en bouwde een fitness rek om gezond te blijven en wekelijks aan teambuilding te doen.

Mogelijkheden

Voor groepsuitjes

Zakelijk

Evenementen

Particulier

Uitjes

Scholen

Alle leeftijden

  • Schooluitje
  • Schoolkamp
  • Introductiedagen
  • Klassenuitje
  • Jaarafsluiting
  • Sportdag