Ons team

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf die zich elke dag inzet om een onvergetelijk uitje voor jou te organiseren.
Buitenspelen is het leukste wat er is en gaan we ook jou laten zien.
Niets is verplicht, behalve een glimlach op je gezicht!
Samen mooie herinneringen creëren is waar het allemaal om draait. #Family

Join the family

Elk seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om buiten te spelen.

 
 

Hoe het begon

Twee enthousiaste broers; Tommy en Rico die begonnen met een rugbybal. Inmiddels is het een familiebedrijf met een eigen outdoor evenementenlocatie en wordt het team jaarlijks groter!

#Trots

Image

2011

van rugbybal naar outdoor evenementenlocatie

Tijdens onze studieperiode hebben we beiden fanatiek rugby gespeeld bij de Bredase Rugby Club. Aangezien deze fantastische sport niet zo groot is in Nederland hielden wij ons, naast het beoefenen ervan, ook bezig met het promoten van de sport. Zo verzorgden wij bijvoorbeeld promotie clinics op basis- en middelbare scholen in omgeving Breda om kinderen kennis te laten maken met de sport die ons zo lief is.

Één van deze clinics leidde tot ons eerste kinderfeestje. Onze ouders beschikken over een prachtige oude boerderij met riante weides waar we gebruik van mochten maken. We bedachten een leuk programma, maakten snoepbakjes, kochten een frietpan en zo gaven we samen met veel plezier het eerste rugby kinderfeestje in september 2011.
Het enthousiasme van dit eerste feestje leidde al snel tot meer aanvragen voor kinderfeestjes met verschillende thema’s. Gezien onze achtergrond in sport en spel was het verzinnen van leuke actieve spellen niet heel moeilijk en begonnen we uiteindelijk met een zeskamp programma. Hierbij passeerden spellen als zakslaan, kruiwagenrace, spijkerbroekhangen en zaklopen de revue, allemaal zelf ontwikkeld met de spullen die we op dat moment voor handen hadden.

Het aanhoudend enthousiasme bij onze feestjes heeft uiteindelijk geleid tot onze officiële inschrijving bij de Kamer van Koophandel op 04.11.2011. We besloten ervoor te gaan en het bedrijf Polderevents was een feit.

2012

het ontstaan van het concept

Nu we de keus hadden gemaakt om officieel als Polderevents actieve evenementen aan te bieden, gingen we direct van start om de locatie gebruiksklaar te maken. Stallen werden schoongemaakt en ingericht, en het omliggende land werd omgetoverd tot activiteiten locatie.
Met veel trots organiseerden we een weekend voor onze eigen familie om ons bedrijf te presenteren. Dit weekend diende tevens als testcase aangezien we nu ook volwassen deelnemers op bezoek kregen. Het aanbod van spellen werd logischerwijs weer uitgebreid. Voor de tieners en gekke ooms een zeil om op te buikglijden en verder speelden we sponsen trefbal. Voor oma bedachten we denkspellen zoals mijnenveld en sudoku. We introduceerden tevens behendigheid spellen waar alle leeftijden aan mee konden doen zoals spijkerslaan en jenga.

Dit was onbewust de basis van ons concept: een onvergetelijke dag organiseren voor jong en oud met altijd een competitief element. De spellen worden voortdurend afgewisseld waardoor iedereen steeds betrokken is. Geen aparte programma’s, maar juist een beleving neerzetten waar heel de groep, van jong tot oud, van kan genieten.

2012 was verder een jaar vol nieuwe ontwikkelingen en de lijst met nieuwe spellen groeide flink. Evenementen zoals vriendenweekenden, bedrijfsuitjes en schoolkampen volgden elkaar dan ook in rap tempo op. Tevens besloten we dat jaar ons eerste publieke evenement te organiseren voor kinderen van 7 t/m 12 jaar uit de buurt, de Polderevents Winterspelen waren een feit en trokken ruim 100 enthousiaste deelnemers.

2013

Veel uitjes met kids

De groei van evenementen werd versterkt doordat we veelvuldig foto’s publiceerden op onze website en social media kanalen. Met name kinderfeestjes bleken erg populair en we groeiden van 9 kinderfeestjes naar 100. Hierbij werden de ouders ontzorgd, doordat de kleine actievelingen van aankomst tot vertrek door ons entertaint en verzorgd werden.
Door de velen jeugdevenementen wisten ook de scholen ons te vinden, wat leidde tot sportdagen en in april de eerste Koningsspelen met 300 kinderen. Verenigingen wisten ons ook te vinden voor teambuilding en de eerste vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen waren een feit.
Aan het einde van de zomer organiseerden we de tegenhanger van de Winterspelen; de Polderevents Zomerspelen. Een publieksevenement voor kinderen met alleen maar water spellen en met recht “de leukste dag van de vakantie”.
Met steeds meer bezoekers op onze locatie, was het ook tijd voor een verbouwing. Het buitenterrein werd opgeschoond en maakte plaats voor een ruim opgezet terras met beplanting en picknicktafels

2014

De volwassenen komen buitenspelen

Doordat in 2013 veel volwassenen op het terrein waren geweest voor jeugdevenementen, zagen zij zelf ook de mogelijkheden bij ons voor hun eigen evenement. We groeiden van 3 naar 20 familiedagen en besloten daarom meer activiteiten te bedenken die ook voor volwassenen toegankelijk waren. Een uitbreiding van de denkspellen, maar zeker ook de uitdagendere actieve spellen, zoals katapult bouwen en vuur maken, zorgden voor een completer aanbod voor jong en oud. Voor de allerkleinsten werd een springkussen aangeschaft, zodat zij zich ook tijdens de pauzes konden vermaken.
Een nieuw speelveld werd tevens beplant om nog verder te kunnen uitbreiden met onze spellen. Daarnaast werd de oprit eindelijk bestraat en de oude schuur omgetoverd tot binnenruimte voor slecht weer. Zo vormde zich steeds meer een totaalconcept dat gelegenheid bood voor ieders vraag en wensen.

2015

renovatie van onze authentieke boerderij uit 1856

De oude stal uit 1856 werd in februari grondig verbouwd om zo een aangename binnenlocatie te creëren voor de wintermaanden. Als heuse bouwvakkers hebben we eigenhandig de muren gezet en geïsoleerd, de wc’s geplaatst en vloerverwarming aangelegd. Deze upgrade naar een moderne en comfortabele stal zorgde wederom voor een uitbreiding van de mogelijkheden, onder andere op het gebied van catering en vergaderingen. Volwassen evenementen namen dan ook sterk toe in aantal en variatie. Van ledendagen, tot bestuursvergaderingen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.
Als recreatieve uitbreiding voor het zomerprogramma, werd een maïsdoolhof van een halve hectare geplant en bouwden we een voetbalkooi.

2016

Professionaliseren van het bedrijf

De verbouwde stal kon ingericht worden met mooie luxe tafels en we installeerden de nieuwe professionele horeca keuken. We ontwikkelden een nieuw concept genaamd de Polderescape, afgeleid van de rage escaperooms.
We sloten ons aan bij het sport instituut om ons bedrijf verder te professionaliseren en de verzekeringen beter te regelen. De website kreeg een volledig nieuwe look en er werden professionele promotiefilmpjes van de jeugdevenementen gemaakt. In november van dit jaar bestonden we alweer 5 jaar en mochten we dit keer zelf met alle instructeurs die ons de afgelopen jaren hadden geholpen een actief uitje ondernemen. Op de valreep van het jaar voegden wij ook nog lasergamen toe aan ons assortiment.

2017

Meer en meer bedrijfsuitjes

Het jaar begint met een nieuwe mijlpaal; we zijn erkend leerbedrijf geworden waardoor we nu plek kunnen bieden voor stagiaires van verschillende opleidingen. De menukaart werd uitgebreid en alternatieven voor dieetwensen worden toegevoegd. Hierdoor groeit ook de catering mee met de professionalisering van het bedrijf. Er is tevens een boekingssysteem aangeschaft om het gebruiksgemak van de website te vergroten. Hierin kunnen gasten zelf offertes op voorhand samenstellen en de beschikbaarheid van de gewenste datum controleren, boeken en aanpassen. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden en combineren een vergadering of presentatie met een leuk teambuilding & fun activiteit. Net voor het einde van het jaar ontvingen we het mooiste kerstcadeau ooit; het bestemmingsplan werd na lang wachten gewijzigd en we ontvingen de officiële vergunningen. Yeah!

Navigatie