Rugby kinderfeestje Keo 9 jaar

In 9 jaar, April, Brabant, Dussen, Kinderfeestjes, Lente, Uitjes by Tommy2 Comments

Woensdag 4 april. Een dreigend grijze lucht en 11 enthousiaste jongens. Jarige job Keo wilde met zijn sportieve vriendjes wel eens wat anders dan voetballen. Daarom besloten ze als echte stoere mannen het rugbyveld op te stappen.

Na een korte uitleg over het programma was het tijd om aan de warming up te beginnen. Er werd veel gelachen toen de voetbalsterren moesten wennen aan de ovale rugby bal. Maar als echte sporters lieten ze zich niet uit het veld slaan en gingen ze ervoor!

Natuurlijk werd het snel tijd om de regels van rugby te leren. Behendigheid met de bal ging Keo en zijn vriendjes goed af, maar het tackelen was soms nog wat onwennig. Hoe moet je nu eigenlijk tackelen? Sommige gebruikten heel enthousiast hun hoofd, maar dat was een beetje gevaarlijk. Toen de schouders er eenmaal onder gezet werden, ging het stukken beter. Lekker beuken tegen de tacklebag!

Tussendoor was er tijd voor een korte plaspauze en natuurlijk een drankje met lekkere chippies. Sportief als ze waren stonden ze te trappelen om dan eindelijk een echt potje rugby te gaan spelen. Eerst werd er 1 tegen 1 gespeeld om de baltechnieken en tackles nog eens te oefenen, maar daarna was het team tegen team. Fanatiek als ze waren, werd er veel gerend en getackeld en natuurlijk ook GESCOORD!!!

Uitgeput en voldaan na een sportief dagje op het veld was het natuurlijk tijd voor frietjes en cadeautjes. Een laatste groepsfoto werd gemaakt en toen mocht Keo plaatsnemen op zijn verjaardagtroon. Een voor een kreeg Keo van iedereen een leuk cadeautje en er zat zelfs nog een heus Rugby Diploma bij van Polderevents. Toen de frietjes en snacks achter de kiezen zaten, namen de stoere mannen afscheid van de boerderij.

Wij vonden het hartstikke leuk met zo’n sportieve en energieke groep kleine helden, hopelijk jullie ook!!

Ilona, Tommy en Rico

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Ilona Hallema

Comments

  1. Wij willen Ilona, Tommy en Rico bedanken voor een super feestje van onze zoon Keo.
    De stoere mannen vonden het een vet en cool feestje en het smaakt zeker naar meer.
    Nogmaals bedankt en tot een volgende keer

    groetjes Wilco, Babs en Keo van Beek

  2. Leuk om dit gezien te hebben nu zie ik mijn bloedeigen klein kinderen ook nog eens een groet van jullie opa dik

Leave a Comment