Schooluitje

Wij organiseren onvergetelijke schooluitjes


LEUK VOOR KIDS, TIENERS EN VOLWASSENEN

Komt de jaarlijkse introductie van school er weer aan, schoolkamp, het schoolreisje of ben je opzoek naar leuke activiteiten voor met de basisschool, middelbare school, hogeschool of een andere opleiding?

Dan zijn onze kennismakingsspelen een leuk idee. Wij kunnen leuke programma’s verzorgen voor kinderen, tieners en jong volwassenen. De activiteiten zijn een combinatie van actieve en denk spellen met als doel om het ijs te breken, elkaar beter te leren kennen en om de klas als team sterker te maken.

De teambuilding spellen moeten worden uitgevoerd in wedstrijdverband waarbij je strijd tegen andere klasgenoten. Uiteraard hebben we ook veel spellen waar plezier maken centraal staat.

Je kan meer over een persoon ontdekken in een uur spelen, dan door een heel jaar met iemand te praten.


Het concept

 • Mix van spellen in wedstrijdverband
 • Enthousiaste begeleiding
 • Unieke locatie
 • Vanaf 10 tot 150 personen
 • Gegarandeerd teambuilding
 • Met lachgarantie
 • Pakketten vanaf €15,00

¨ Buitenspelen is het mooiste wat er is

75 activiteiten

MIX VAN TEAMBUILDING, FUN EN DENKSPELLEN

Schooluitje bootcamp Polderevents
Schooluitje blaaspijpschieten Polderevents
Schooluitje enthousiast Polderevents
Schooluitje arrow attack Polderevents

Elkaar beter leren kennen

Krijg je een nieuwe lichting leerlingen en moet het “ijs gebroken worden” om knallend het schooljaar te beginnen, dan kunnen wij een mooi programma verzorgen. Elkaar beter leren kennen gaat door onze activiteiten en begeleiding op een natuurlijke manier en niet geforceerd. Uiteraard helpen wij jullie 😉

Bij tieners en (jong)volwassen is een verlegen houding gebruikelijk, omdat ze elkaar vaak niet, of nog niet goed kennen. Op het moment dat het eerste spel is gespeeld en wij roepen “Het eerste punt gaat naar team…..” Beginnen de kinderen en studenten los te komen en uit hen comfort zone te stappen. Iedereen wilt winnen, wordt fanatiek en moet daardoor samenwerken. Op deze manier leert iedereen op een leuke manier elkaar beter kennen. Aan het eind van de dag zul je merken dat iedereen uit zijn schulp is gekropen en vrienden heeft gemaakt voor komend schooljaar.


Leuke reacties en cijfers


Dit concept is top! De spellen zijn erg leuk, dit zijn activiteiten die we in de gym niet kunnen doen. Super begeleiding en prima organisatie. Hier kan geen Koningsspelen tegenop!

Bart – bs de Spoorzoeker

Meer reacties

Alles op één locatie

Voor ieder wat wils

bedrijfsuitje-vol-teambuilding-en-fun-in-brabant-terras-zijkant-polderevents
Schooluitje rugby Polderevents
bedrijfsuitje-vol-teambuilding-en-fun-in-brabant-stal-polderevents
Schooluitje arrow attack Polderevents
Teambuilding & Fun

Zit je in het studiejaar en ben je opzoek naar een schoolreisje, wil je het schooljaar afsluiten in de vorm van een kamp en staat fun centraal dan hebben we een leuke invulling voor. Uiteraard kun je tijdens een uitje ook voor een combinatie met teambuildings spellen kiezen.

We zullen de spellen in wedstrijdverband met en tegen elkaar doen. Door deze strijd worden de scholieren bloed fanatiek wat hilarische momenten oplevert. Door te spelen in de buitenlucht verbroederd de klas en geeft het een voldaan en lekker gevoel.

Heb je te maken met een klas die elkaar al wel kent, alleen kan de samenwerking nog beter? Dan hebben wij uiteraard ook speciale teamopdrachten. Werken aan vertrouwen, conflicten uitspreken, samen een doel stellen, verantwoording nemen en je ego thuis laten.

Schooluitjes voor:

 • Buitenschoolse opvang
 • Basisschool
 • Middelbare school
 • Hoge school
 • Andere opleidingen
0
SUCCESVOLLE
EVENEMENTEN

Werkwijze in 3 stappen


Mail

Wat is het doel, samenstelling, datum en budget.

Offerte

Ontvang een offerte op maat.

Optie

Wij houden de gekozen datum kosteloos een week vrij.