Smokkelspel kinderfeestje Sam en Mickey 11 jaar

Smokkelspel kinderfeestje Sam en Mickey 11 jaar

In 11 jaar, April, Brabant, Breda, Kinderfeestjes, Lente, Uitjes by Rico1 Comment

Zaterdagavond 21 april kwamen er 2 jarigen, Sam en Mickey, naar Wagenberg voor een smokkelroute door de polder en het bos. De jongens wilden hun vriendjes graag laten zien hoe stoer zij in het donker door het bos konden sluipen.

Een volgende hindernis kwam op het pad van de sluipers, een touwbrug. Nu waren de 2 teams op elkaar aangewezen en moesten als 1 groep naar de overkant. Ze lieten zien dat ze dit goed aan konden en gingen als hazen over de brug. Klein detail: Xavier en Sammy hebben het niet helemaal droog gehouden, al lag dat zeker niet aan hun spirit! 🙂

De weg naar het eindspel werd vervolgd en aangekomen konden de sluipers wat krachten verzamelen door wat lekkere chipjes en een verfrissend drankje.

Maar wat zagen we daar? Het halve bos was afgezet met linten! Tommy liet ze niet langer in spanning en legde het smokkelspel uit. Door als team zo snel mogelijk en zo veel mogelijk waardevolle zaken van de ene kant naar de andere kant van het bos te smokkelen, konden er punten verdiend worden.

Team blauw ging van start en moest even op gang komen. Iedereen oefende eerst met wat parelkettingen om vervolgens het grote geld (in de vorm van komietstenen, quarts, goud, diamanten en de grote troef) naar de overkant te smokkelen. Niet iedereen redde het naar de overkant, maar door tactisch te lopen en lokazen in te zetten werd er behoorlijk veel waardevols succesvol bezorgd!

Eenmaal weer aangekomen op de boerderij werd het laatste onderdeel gestreden. Als 1 team werd de terreinwagen zo snel mogelijk het erf overgetrokken. De sterke sluipers lieten zien dat ze niet alleen konden sluipen, maar ook heel sterk zijn! In … seconden hebben ze de … meter afgelegd en zetten hierbij meteen een ambitieuze tijd mee neer in dit nieuwe onderdeel van de Polderevents kampioenschappen

De avond werd afgesloten met warme chocolademelk en marshmallows bij het kampvuur. En uiteraard werd ook het ‘Lang zullen ze leven’ uit volle borst gezongen voor Sam en Mickey. Met een diploma en wat lekkers voor thuis gingen de sluipers weer op weg naar huis. Jongens, we vonden het een top avond!

Groetjes,

Tommy, Rico, Pascal en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Super verslag rico echt heel leuk.
    We hebben het heel leuk gehad.

    Bedankt Rico Tommie Tamara en Pascal
    tot een volgende keer

Leave a Comment