Sportief teamuitje

vol teambuilding & fun

Wij organiseren actieve teamuitjes voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, waarbij buitenspelen centraal staat. Dit doen we heel het jaar met veel plezier en onder begeleiding van een enthousiaste instructeur.


Ontmoet ons team

Teambuilding en samenwerken

Voor alle leeftijden

Wij hebben leuke spellen voor een actief teamuitje. De activiteiten zijn een combinatie van bouwen, denken en schieten, waarbij samenwerken centraal staat. We passen elk programma aan op het gezelschap. Leuk voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

Activiteiten

Mooie locatie In Brabant

Omgeving Breda en Oosterhout

Onze boerderij ligt in Wagenberg aan de A59. Een klein dorpje tussen Breda en Oosterhout in het mooie Brabant. We zijn makkelijk met de auto te bereiken en parkeren is gratis op ons terrein.


Locatie

Buitenspelen


Genieten

Als organisator

Als organisator hoef je alleen een teamuitje te boeken en te zorgen dat heel je team op tijd aanwezig is. Wij nemen vanaf aankomst de volledige organisatie over en zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Je kan zelf gezellig meestrijden.

Hoe regelen we dat?

Lekker eten & dinken

Van lunch tot BBQ

Maak je teamuitje compleet met een lunch of BBQ. Voor elk moment van de dag hebben wij iets lekkers op de kaart staan. Wij hebben een vriendelijke chefkok die alles bereidt in onze buitenkeuken en BBQ area.

Eten & drinken
teamuitje locatie Polderevents in omgeving Breda
teamuitje locatie Polderevents in omgeving Breda
teamuitje locatie Polderevents in omgeving Breda

Teamuitje voor mannen en vrouwen

Van alle leeftijden

Ben jij bezig met het plannen van een teamuitje en op zoek naar leuke activiteiten waar samenwerken en teambuilding centraal staat, dan kan dit perfect op onze evenementenlocatie die hier speciaal voor is ingericht. Wanneer je een teamuitje voor werk met collega’s zoekt, kun je beter navigeren naar onze pagina bedrijfsuitje. Voor de jeugd hebben we ook mogelijkheden en lees je op de pagina jeugd teamuitjes. Wil je voor jong en oud een teamuitje, lees dan de pagina familiedag.

Bestaat je gezelschap uit volwassenen en wil je iets voor de vereniging of club organiseren, dan zit je hier goed. Wij hebben een terrein vol met teambuildingsactiviteiten en proberen hier zoveel mogelijk spellen van te doen. Hoeveel, is afhankelijk van de samenstelling en conditie van het team. Het is een afwisseling van actief, denk en doe opdrachten, die geschikt zijn voor alle leeftijden. Je strijdt tegen de andere helft van je team, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur en moet samenwerken om te winnen. Ons concept is geschikt voor grote groepen vanaf 10 personen. Ben je met een klein team, bekijk dan de mogelijkheden op onze uitjes pagina vanaf 2 personen.

Na de wedstrijd is het tijd voor de derde helft. Blijf genieten op ons mooie terras met veel mogelijkheden qua eten en drinken. Een lunch als je in de ochtend hebt gestreden, een borrelhap voor de middag of een heerlijke BBQ in de avond.

Boeken

Ons concept

in het kort
 • Leuk voor mannen en vrouwen
 • Enthousiaste begeleiding
 • Toffe evenementenlocatie
 • Mix van actieve en rustige spellen
 • Denken, bouwen, schieten en bewegen
 • Spelblokken van 90 minuten
 • Heel het team is betrokken
 • 2 hectare om buiten te spelen
 • Gratis verzetten bij weeralarm
 • Spellen onder tenten mogelijk
 • All inclusive arrangementen
 • Lekker eten van de BBQ
 • Losse consumpties mogelijk
teamuitje activiteiten Polderevents in omgeving Breda
teamuitje activiteiten Polderevents in omgeving Breda
teamuitje activiteiten Polderevents in omgeving Breda
teamuitje activiteiten Polderevents in omgeving Breda

Mogelijkheden voor een teamuitje

Alles is te combineren of los te boeken

Teambuilding & Fun

Vanaf €26,50 p.p.

1 of 2 activiteitenblokken van anderhalf uur. Hierin doen we zoveel mogelijk spellen onder begeleiding van een enthousiaste instructeur.


Activiteiten

Van lunch tot BBQ

BBQ vanaf €33,50 p.p.

Voor elk moment wat lekkers. Iets lekkers bij de koffie, lunch, borrelhapjes, pizza of een heerlijk BBQ gebakken door onze chef kok .


Menukaart

Borrel

All in vanaf €16,00 p.p.

Losse consumpties op basis van een budget is mogelijk of onbeperkt drinken voor een gekozen tijdsduur.


Onbeperkt drinken
Lunch tijdens teamuitje bij Polderevents in omgeving Breda
BBQ tijdens teamuitje bij Polderevents in omgeving Breda
Salades tijdens teamuitje bij Polderevents in omgeving Breda

Sfeerbeelden

Impressie

Bekijk het filmpje voor een impressie van onze locatie. Er volgt snel een nieuw, want onze locatie is nu nog mooier.

Social

Media

Volg ons op social media en bekijk hoe wij een teamuitje organiseren. Vergeet op de dag zelf niet om foto's te nemen en ons te taggen.

Reviews

We sparen ze allemaal

We hebben héél veel reviews en daar zijn we super trots op! Als je ze gaat lezen, laat er a.u.b ook één achter als je bent geweest. We sparen ze allemaal.


Vragen

FAQ

Mail ons als jouw vraag er niet tussen staat.

Coronaproof teamuitje buiten

RIVM & onze werkwijze

Een teamuitje in coronatijd organiseren is bij ons mogelijk en hanteren altijd de huidige RIVM richtlijnen. Dit wijzigt helaas regelmatig en bekijk hiervoor ook de coronaproof uitjes pagina die we na elke persconferentie z.s.m updaten. Kun je het daar niet op vinden mag je altijd mailen.

Enthousiast tijdens teamuitje bij Polderevents in omgeving Breda
Enthousiast tijdens teamuitje bij Polderevents in omgeving Breda

Hoe boek ik een teamuitje

In 3 stappen

Kies een mooie dag

Stap 1

Selecteer de gewenste datum en tijd. Wij laten zo snel mogelijk weten of er nog beschikbaarheid is. Indien dit het geval is zetten wij het kosteloos een week in optie.

Selecteer een pakket

Stap 2

Wij werken met tijdsblokken voor zowel de activiteiten als de horeca. Ons basis pakket "Polderfun" bestaat uit een half uur aanvang, anderhalf uur activiteiten en een uur nazit.

Vul gegevens in

Stap 3

Maak het pakket compleet met eten en drinken en vul een schatting van het aantal personen in. Alles is nog in de optie periode kosteloos te wijzigen. Vul vervolgens de gegevens in en verstuur de optie.

Kosteloos een optie plaatsen?

Kies een datum en bekijk de pakketten. Plaats een reservering en je hoort binnen 24 uur of er plek is.

Searching Availability...

Tips teamuitje

Interessante artikelen over vrijgezellendagen