top-10-bedrijfsuitjes-polderevents

Top 10 bedrijfsuitjes

In Tips en ideeën voor uitjes by Rico

De top 10 leukste activiteiten tijdens een bedrijfsuitje. Een mix vol teambuilding en fun.
Ideaal voor een gemêleerd gezelschap.

Aangezien wij dagelijks uitjes geven, weten wij welke activiteiten het leukste zijn voor een bedrijfsuitje. Wij geloven in het concept dat je verschillende korte spellen achter elkaar doet.
Dit zorgt er voor dat iedereen gezellig mee kan doen. Ook de mensen met een lichamelijke beperking. Wanneer je er een strijd van maakt, is iedereen betrokken en bloed fanatiek.

Top 10 activiteiten voor bedrijfsuitjes

Hieronder een perfect mix voor een uniek en uitdagend programma. De spellen zijn een combinatie van teambuilding opdrachten, denkspellen, bouwopdrachten, coördinatie en actieve spellen. Op deze manier zit er voor ieder wat wils tussen. Je kan de spellen verwerken in een bepaald thema, zoals Wie is de Mol of Expeditie Robinson

Top 10 bedrijfsuitjes kruiwagenrace

Nummer 1: Kruiwagenrace

Begin altijd met een actief onderdeel. Op deze manier komt er veel energie vrij en is het ijs gebroken. Bijna iedereen kan hier aan mee doen. De collega’s die niet kunnen tillen, zitten lekker in kruiwagen. Je kunt dit onderdeel moeilijker maken door mensen te blinddoeken. Goed voor de samenwerking en hilarisch voor de rest van het team.

Top 10 bedrijfsuitjes bamboegoot

Nummer 2: Bamboe goot

De bedoeling is om zo veel mogelijk water via een bamboe goot te vervoeren. Als een collega ligt te slapen loopt het water in je schoenen, waardoor samenwerken essentieel is. Een leuk onderdeel dat geschikt is voor alle leeftijden. In de koude maanden kun je het water vervangen voor ballen

Top 10 bedrijfsuitjes memmory

Nummer 3: Speed Memmory

Denken, onthouden, goede motoriek, communiceren en dat alles in heel weinig tijd. Het spel waar de meeste bedrijfsruzies ontstaan, maar gelukkig blijven wij in de buurt om dit op te lossen 😉
Aangezien niet iedereen een top conditie heeft is het belangrijk om ook denkspellen toe te voegen.

Top 10 bedrijfsuitjes trefbal

Nummer 4: Trefbal

Een ouderwets potje trefbal, net zoals vroeger. Zo snel mogelijk de tegenstander af zien te krijgen. Laagdrempelig en toch actief bezig zijn. Geschikt voor alle leeftijden en altijd een succes.

Top 10 bedrijfsuitjes bamboe bouwen

Nummer 5: Bamboe bouwen

Bouwopdrachten zijn altijd populair. Snel met je team tot een tekening komen en dan kan het bouwen beginnen. In een korte tijd een zo hoog mogelijk toren bouwen. Hamers, spijkers en schroeftollen zitten er helaas niet bij. Het enige wat je krijgt zijn stokken en elastieken.
Een zenuwslopend spel, maar ontzettend leuk.

Top 10 bedrijfsuitjes pictionary

Nummer 6: Pictionary

Een spel die iedereen kent. Wij spelen het alleen net anders, om je nog fanatieker te krijgen. Totaal heb je met het team één minuut de tijd. Welk team voelt elkaar het beste aan?
Praten, schrijven en uitbeelden zijn uiteraard niet toegestaan.

Top 10 bedrijfsuitjes boogschieten

Nummer 7: Boogschieten

Schietopdrachten zijn ook altijd een succes. Nadat je de techniek hebt geleerd is het tijd voor de match. Ballonnen worden opgehangen en je coördinatie wordt op de proef gesteld. Wie schiet als eerste alles kapot? Voor de jongere groepen kun je ook Archery tag spelen. Je schiet dan met speciale pijlen op elkaar. Relatief nieuw, maar razen populair.

Top 10 bedrijfsuitjes letterpakkenspel

Nummer 8:Letterpakkenspel

Bekend van de jongens tegen de meisjes. Met een groot pak waar letters op zitten geplakt moet je proberen om zo veel mogelijk antwoorden te vormen. Doordar je een letter op je buik en op je rug hebt moet je vaak draaien. Ook moet je zorgen dat jouw letter op de juiste positie komt te staan. Hilarisch om te doen en om naar te kijken.

Top 10 bedrijfsuitjes katapult schieten

Nummer 9: Katapult schieten

Eerst met je team een plan bedenken en deze vervolgens zo goed mogelijk uitvoeren. Uiteraard speelt tijd weer een rol, waardoor je goed moet samen werken. Als de katapult goed is gekeurd, kan de game beginnen. We spelen namelijk angry birds. Zo snel mogelijk een toren omschieten. Vergeet tussendoor de ballen niet te halen en pas om dat je zelf niet wordt geraakt!

Top 10 bedrijfsuitjes blinde stoelendans

Nummer 10: Blinde stoelendans

Complete chaos. Zoeken naar zitzakken met een skibril op. De bril is geschilderd, waardoor je niets ziet. Gelukkig staan naast de kant collega’s die jouw nauwkeurig aanwijzingen doorschreeuwen. Aangezien er meerdere deelnemers aan het zoeken zijn en dus ook meerdere aan het schreeuwen zijn, ontstaat er complete chaos. Schitterend om naar te kijken en om zelf te zoeken.

Dit waren de top 10 bedrijfsuitjes activiteiten voor een gemêleerd gezelschap.  Als er meer bekend is over de samenstelling van de groep kun je andere spellen kiezen.

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes!
Bekijk de mogelijkheden