Parkeren

Wat zijn de parkeermogelijkheden?


De parkeer mogelijkheden en prijzen zijn per vervoermiddel anders. Lees hieronder onze werkwijze


1. Adres & routebeschrijving

Polderevents
Wagenstraat 78
4845CX Wagenberg
Routebeschrijving


2. Auto

Er kan op ons evenemententerrein geparkeerd worden met de auto. De kosten zijn 5 euro per gemotoriseerd voertuig wanneer je alleen met de auto komt. Als je gezellig carpoolt is het volledig gratis!

Een bijzondere regel die we hebben geïntroduceerd om te stimuleren dat groepen samen reizen, omdat er in het hoogseizoen simpelweg te weinig parkeerplekken zijn als iedereen individueel reist. Daarbij is het goedkoper, gezelliger en beter voor het milieu.

Er zijn 100 parkeerplekken en het is helaas nog niet mogelijk om de auto’s op te laden


3. Carpoolen

Wanneer je niet in bij elkaar de buurt bent als je naar onze evenementenlocatie reist is het aan te raden om te carpoolen vanaf een van de onderstaande locaties op minder dan 10 minuten van Polderevents.

Carpoolplaats “Haasdijk, Den Hout” langs de A59 op 7 minuten rijden naar onze locatie.
Carpoolplaats “Terheijden, Zeggelaan 200” langs de A59 op 8 minuten rijden naar onze locatie.

Hier zijn beide ook tankstations bij in de buurt.


4. Ophalen en brengen - Taxi

Je kunt op onze locatie mensen halen als brengen door het evenemententerrein op te rijden en gratis kort parkeren. Aan de doorgaande weg is het niet mogelijk kort te parkeren in verband met het mogelijke landbouwverkeer en veiligheid.

Let op: is de groep groter dan 100 personen? Dan is het niet mogelijk om iedereen los op te halen en te brengen. Organiseer dan een carpool, kom met de fiets of bus.


5. Bus

Kleine taxibussen kunnen mensen halen en brengen door te parkeren op onze locatie. Touringbussen kunnen helaas niet “de bocht maken” om op ons parkeerterrein te komen. Ze kunnen daarom uitsluitend voor de dierenweide voor onze boerderij mensen in en uit laten stappen. Stoppen elders in de straat is niet toegestaan. De chauffeurs kunnen indien ze moeten rusten, gratis parkeren bij de dichtstbijzijnde carpool.

6. Openbaar vervoer

Het ov stopt op 20 minuten lopen bij onze locatie vandaan.

Vanuit treinstation Breda en Lage Zwaluwe, rijden er bussen naar de bushalte “Kruispunt Wagenberg”. Vanuit daar is het ongeveer 25 minuten lopen naar onze locatie. 
Vanuit de richting Oosterhout of Raamsdonksveer, rijden er bussen naar de bushalte “Zuideindsestraat Made”. Vanuit daar is het ongeveer 20 minuten lopen naar onze locatie.


7. Fiets

Wij zijn goed bereikbaar met de fiets en parkeren is gratis. We raden iedereen aan om lekker te bewegen! Er zijn verschillende leuke routes door de Polder mogelijk en ideaal als warming-up en verantwoord als je wil blijven borrelen. De reistijd vanuit Breda & Oosterhout is ongeveer 30 minuten.

Het is niet mogelijk om je elektrische fiets op te laden.

Let op dat je van en naar Terheijden/Breda niet het Ruitervaart pad neemt. Onze locatie ligt namelijk in de polder en niet alles is verhard. Dit pad is alleen aan te raden met een paard, mountainbike of te voet. Zorg dat je via de Schimmerstraat fietst of als het donker is via de Kerktstraat langs het water “ de put”. Dit gedeelte is verlicht en dat fiets prettig in een donkere polder.

Kom je met een grote groep? Fiets dan met maximaal 30 personen tegelijk een aparte route. Zorg met kinderen voor een verantwoordelijke voor- en achterop aan de groep om overzicht te houden