Groepsuitje met vrienden

Voor mannen en vrouwen

Wij organiseren originele vriendenuitjes voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, waarbij buitenspelen centraal staat. Dit doen we heel het jaar met veel plezier en onder begeleiding van een enthousiaste instructeur.


Ontmoet ons team

Leuke activiteiten

Voor alle leeftijden

Wij hebben leuke spellen voor een actief vriendenuitje. De activiteiten zijn een combinatie van teambuilding & fun. We passen elk programma aan op het gezelschap. Leuk voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

Activiteiten

Mooie locatie In Brabant

Omgeving Breda en Oosterhout

Onze boerderij ligt in Wagenberg aan de A59. Een klein dorpje tussen Breda en Oosterhout in het mooie Brabant. We zijn makkelijk met de auto te bereiken en parkeren is gratis op ons terrein.


Locatie

Buitenspelen


Genieten

Als organisator

Als organisator hoef je alleen een vriendenuitje te boeken en zorgen dat al je vrienden aanwezig zijn. Wij nemen vanaf aankomst de volledige organisatie over en zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Je kan zelf gezellig meestrijden.

Hoe regelen we dat?

Lekker eten & dinken

Van borrel tot BBQ

Maak je vriendenuitje compleet met een BBQ en borrel. Voor elk moment van de dag hebben wij iets lekkers op de kaart staan. Wij hebben een vriendelijke chefkok die alles bereid in onze buitenkeuken en BBQ area.

Eten & drinken
vriendenuitje locatie Polderevents in omgeving Breda
vriendenuitje locatie Polderevents in omgeving Breda
vriendenuitje locatie Polderevents in omgeving Breda

Leuk vriendenuitje buiten

voor mannen en vrouwen

Ben jij bezig met het organiseren van het vriendenuitje en op zoek naar leuke buiten activiteiten voor mannen en vrouwen? Dan is ons concept hiervoor perfect geschikt. Wij hebben namelijk onze evenementenlocatie hier speciaal voor ingericht. Wanneer je een vriendinnen uitje voor een kleine groep zoekt vanaf 2 personen, kun je beter navigeren naar onze uitjes pagina, waar we ook online mogelijkheden hebben voor in de corona tijd. Wil je een vriendendag me het gezin waar ook de kids gezellig mee kunnen doen, kun je de mogelijkheden op onze familiedag pagina lezen.

Bestaat je gezelschap uit 10 personen of meer en wil je iets voor een vriendendag of weekend plannen zit je goed. Wij hebben een terrein vol met teambuilding en fun activiteiten en proberen hier zoveel mogelijk spellen van te doen. Hoeveel is afhankelijk van de samenstelling en conditie van je vrienden. Het is een afwisseling van actief, denk en doe opdrachten die geschikt zijn voor alle leeftijden. Je strijd tegen de ander helft van de vrienden onder begeleiding van een enthousiaste instructeur en moet samenwerken om te winnen. Als het gaat om een mannenuitje kiezen we andere spellen dan wanneer het om alleen vrouwen gaat.

Na de wedstrijd is het tijd voor de derde helft. Blijf genieten op ons mooie terras met een borrelhap of een heerlijke BBQ in de avond.

Boeken

Ons concept

in het kort
 • Leuk voor mannen en vrouwen
 • Enthousiaste begeleiding
 • Toffe evenementenlocatie
 • Mix van actieve en rustige spellen
 • Denken, bouwen, schieten en bewegen
 • Spelblokken van 90 minuten
 • Alle vrienden zijn betrokken
 • 2 hectare om buiten te spelen
 • Gratis verzetten bij weeralarm
 • Spellen onder tenten mogelijk
 • All inclusive arrangementen
 • Lekker eten van de BBQ
 • Losse consumpties mogelijk
 • Alles corona proof buiten
vriendenuitje activiteiten Polderevents in omgeving Breda
vriendenuitje activiteiten Polderevents in omgeving Breda
vriendenuitje activiteiten Polderevents in omgeving Breda
vriendenuitje activiteiten Polderevents in omgeving Breda

Mogelijkheden voor een vriendenuitje

Alles is te combineren of los te boeken

Teambuilding & Fun

Vanaf €26,50 p.p.

1 of 2 activiteitenblokken van anderhalf uur. Hierin doen we zoveel mogelijk spellen onder begeleiding van een enthousiaste instructeur.


Activiteiten

Van borrel tot BBQ

BBQ vanaf €33,50 p.p.

Voor elk moment wat lekkers. Iets lekkers bij de koffie, lunch, borrelhapjes, pizza of een heerlijk BBQ gebakken door onze chef kok .


Menukaart

Borrel

All in vanaf €16,00 p.p.

Losse consumpties op basis van een budget mogelijk of onbeperkt drinken voor een gekozen tijdsduur.


Onbeperkt drinken
Lunch tijdens vriendenuitje bij Polderevents in omgeving Breda
BBQ tijdens vriendenuitje bij Polderevents in omgeving Breda
Salades tijdens vriendenuitje bij Polderevents in omgeving Breda

Sfeerbeelden

Impressie

Bekijk het filmpje voor een impressie van onze locatie. Er volgt snel een nieuw, want onze locatie is nu nog mooier.

Social

Media

Volg ons op social media en bekijk hoe wij een vriendenuitje organiseren. Vergeet op de dag zelf niet om foto's te nemen en ons te taggen.

Reviews

We sparen ze allemaal

We hebben héél veel reviews en daar zijn we super trots op! Als je ze gaat lezen, laat er a.u.b ook één achter als je bent geweest. We sparen ze allemaal.


Vragen

FAQ

Mail ons als jouw vraag er niet tussen staat.

Coronaproof vriendenuitje buiten

RIVM & onze werkwijze

Een vriendenuitje in coronatijd organiseren is bij ons mogelijk en hanteren altijd de huidige RIVM richtlijnen. Dit wijzigt helaas regelmatig en bekijk hiervoor ook de coronaproof uitjes pagina die we na elke persconferentie z.s.m updaten. Kun je het daar niet op vinden mag je altijd mailen.

Enthousiast tijdens vriendenuitje bij Polderevents in omgeving Breda
Enthousiast tijdens vriendenuitje bij Polderevents in omgeving Breda

Hoe boek ik een vriendenuitje

In 3 stappen

Kies een mooie dag

Stap 1

Selecteer de gewenste datum en tijd. Wij laten zo snel mogelijk weten of er nog beschikbaarheid is. Indien dit het geval is zetten wij het kosteloos een week in optie.

Selecteer een pakket

Stap 2

Wij werken met tijdsblokken voor zowel de activiteiten als de horeca. Ons basis pakket "Polderfun" bestaat uit een half uur aanvang, anderhalf uur activiteiten en een uur nazit.

Vul gegevens in

Stap 3

Maak het pakket compleet met eten en drinken en vul een schatting van het aantal personen in. Alles is nog in de optie periode kosteloos te wijzigen. Vul vervolgens de gegevens in en verstuur de optie.

Kosteloos een optie plaatsen?

Kies een datum en bekijk de pakketten. Plaats een reservering en je hoort binnen 24 uur of er plek is.

Searching Availability...