Zeskamp kinderfeestje Bram

Zeskamp kinderfeestje Bram 9 jaar

In 9 jaar, Brabant, Breda, Kinderfeestjes, Lente, Maart, Uitjes by Rico

Omdat Bram het kinderfeestje van Skip  zo leuk vond, wilde hij zijn eigen feestje ook bij Polderevents houden. Razend enthousiast en onvermoeibaar kwam hij dan ook op zaterdag 17 maart naar het platteland van Wagenberg om een uitgebreid teambuilding & fun parcours af te leggen met zijn beste vriendjes en vriendinnetjes.

Aangekomen op de boerderij kreeg iedereen een heus boeren overal. Verdeeld in twee teams gingen ze de strijd tegen elkaar aan. Kruiwagenrace, bandenrace, zaklopen, latlopen, zakslaan. Om even bij te komen werd er gepauzeerd met een hapje en een drankje.

De tweede helft werd gestart met een skippy-estafette. Vervolgens moest alle polderstrijders in tweetallen, zonder handen een bal vervoeren naar de overkant en weer terug. Na dit onderdeel werden de ‘sterkste boeren en boerinnen’ bepaald door middel van bandje-klappen, touwtrekken, spijkerbroek hangen, boomstam werpen en een tacklebackrace.

De tijden en gemiddelde afstand die zijn behaald bij de laatste drie onderdelen tellen mee voor de Polderevents kampioenschappen

Scorebord
Gemiddelde bij het spijkerbroek hangen: 25,82 seconden
Gemiddelde bij het boomstam werpen: 5,18 meter
35 meter tacklebackrace: 54,7 seconden

Opvallend bij het spijkerbroek hangen is dat Sophie de sterkste van het stel is. Zij bleef maarliefst 58,7 seconden hangen en heeft hiermee het record gezet. Skip gooide de boomstam het verst, wel 10,10 meter! De tacklebackrace heeft helaas niet voor een eerste plaats gezorgd, maar een goede tweede is Bram wel geworden. 😉

Bram en zijn vriendjes hebben bij alle onderdelen enorm hun best gedaan, succes in de competitie! Wij hebben in ieder geval een leuke dag gehad, wie weet tot snel?!

Rico, Tommy, Tamara en Lance

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard