Zeskamp kinderfeestje Jorg 11 jaar

Zeskamp kinderfeestje Jorg 11 jaar

In 11 jaar, April, Brabant, Hank, Kinderfeestjes, Lente, Uitjes by Tommy1 Comment

Op zaterdagmiddag 14 april kwamen 11 kerels naar Wagenberg om te laten zien wat sterke mannen zijn. En dat is gelukt. Al bij aankomst was het duidelijk dat ze er zin in hadden. De overals werden als een haas aangetrokken en de startposities ingenomen.

Het blauwe team van de jarige Jorg nam al snel de leiding. Met de kruiwagenrace en het zaklopen lieten zij hun snelheid zien. Het rode team daarentegen kwam goed terug bij het latlopen. Als enorme teamplayers wisten zij met de 1-2-1-2-1-2 strategie als eerste de finish te behalen.

Tijdens het zakslaan kwam ook een stukje evenwicht om de hoek kijken. Niet iedere sterke man kon even handig op een ronde balk balanceren en tuimelde dan ook snel naar beneden als de zak van de tegenstander hem om de oren vloog.

Een korte pauze zorgde ervoor dat beide teams weer op adem konden komen. Maar wees niet bang, ook hier werd voldoende gekletst. Deze gezelligheid was wel de leidende factor van de dag.

Het programma werd vervolgd met de skippyrace. Deze werd tweemaal gehopst, met winst aan beide kanten. De opmerking van de dag werd tijdens dit onderdeel gemaakt en is afkomstig van Tristan: “Jongens, zet je kont klaar!” 😉 Het rode team nam revanche na verlies met het bal dragen, bij het bandje draaien en touwtrekken.

Jorg en zijn vrienden lieten tijdens de laatste 3 onderdelen zien dat zij de sterkste mannen van de maand zijn: zowel tijdens het spijkerbroek hangen, het boomstam werpen en de tacklebag race zijn alle records van de Polderevents kampioenschappen verbroken!

Als een stel hongerige leeuwen vielen de jongens na deze overwinning daarom ook aan en werden de cadeaus uitgepakt. Helaas voor Jorg en de mannen zat het feestje er al weer op. Gewapend met een heus zeskamp diploma en wat lekkers voor onderweg gingen zij weer op huis aan. Jorg, bedankt voor de gezelligheid!

Groetjes,

Rico, Tom, Ilona en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Hallo Rico,

    Jorg heeft een top feestje gehad bij jullie. Nogmaals dank. We hebben de site met foto’s aan alle ouders gemaild. Meteen reclame dus. De ouders reageerden erg positief. Hartstikke leuk dus.

    Nogmaals dank en mogelijk tot een volgende keer.

Leave a Comment