Bedrijfsuitje

Actief bedrijfsuitje in Brabant


Met je collega’s een onvergetelijk bedrijfsuitje beleven waarbij het programma bestaat uit een leuke mix van actief bezig zijn, teambuildings activiteiten en mindgames. De groep wordt in gelijke teams verdeeld en er is eeuwige roem te winnen. Per onderdeel kun je mensen inzetten, zodat het voor alle leeftijden geschikt is en niets is verplicht. Alles wordt op maat gemaakt en je kan zelf aangeven hoe actief je het wilt.

Bekijk de prijzen

We sluiten uiteraard het bedrijfsuitje af met goed eten of een lekkere borrel.

Familiedag

Actief Familie uitje in Brabant


Een dag waarbij er voor heel de familie leuke activiteiten te doen zijn. We kijken naar de samenstelling van de groep en bepalen dan welke spellen we doen. Als er veel jonge kinderen zijn, dan zullen we de dag actiever insteken. Als er meer ouderen tussen zitten, spelen we meer denkspellen en activiteiten waar samengewerkt moet worden. Op de dag zelf maken we verschillende teams op basis van leeftijd en dan kun je per activiteit mensen inzetten en punten verdienen.

Bekijk de prijzen

Zo heb je een onvergetelijke dag voor je neefje, mama en zelfs opa!Schooluitje

Actief schooluitje in Brabant


Komt de jaarlijkse introductie van school er weer aan, schoolkamp, het schoolreisje of ben je opzoek naar leuke activiteiten voor met de basisschool, middelbare school of de hogeschool of een andere opleiding?
Dan zijn onze kennismakingsspelen een leuk idee. Wij kunnen leuke programma’s verzorgen voor kinderen, tieners en jong volwassenen. De activiteiten zijn een combinatie van actieve en denk spellen met als doel om het ijs te breken, elkaar beter te leren kennen en om de klas als team sterker te maken.

Bekijk de prijzen

Leuk voor kinderen, tieners en (jong) volwassenen.

Vriendenuitje

Actief vriendenuitje in Brabant


Eén keer per jaar moet je met je beste vrienden een dagje uit plannen. Een dag waarbij we ons allemaal weer als kind kunnen gedragen. Geen verantwoordelijkheden en lekker bewegen in de polder. Omdat we teams maken wordt iedereen bloed fanatiek en ontstaat er een onvergetelijke dag, die in je eigen stamkroeg nog vaak naar voren zal komen. Na de activiteiten is iedereen moe en voldaan en dan beginnen de goede gesprekken onder het genot van een borrel.

Bekijk de prijzen

Ook erg leuk voor een huwelijksjubileum, een communie of je 30e/40e/50e verjaardag.Vrijgezellenfeest

Actief vrijgezellenfeest in Brabant


Strijden tegen je vrienden en veel lachen tijdens het vrijgezellenfeest! Uiteraard staat de vrijgezel centraal en zal meerdere keren het haasje zijn. Denk aan de zeepbaan, de hindernisbaan, rugby, pijl en boog trefbal en highlandgames. We zijn vlakbij Breda gevestigd, maar ook Antwerpen is niet ver rijden, dus daar kun je vervolgens gaan stappen en verder feesten. Uiteraard kun je ook in het dorp blijven en bijvoorbeeld een camping of hotel in de buurt boeken.

Bekijk de prijzen

Leuk voor mannen en vrouwen.

Verenigingsuitje

Actief verenigingsuitje in Brabant


Een dag met jouw vereniging of stichting in de polder ravotten. We hebben ook speciale teambuildingsopdrachten voor de jeugd, tieners, volwassenen en de senioren. De jeugd doet verschillende activiteiten waar ze beter leren samenwerken en zo meer discipline krijgen. Van de hindernisbaan tot simpele opdrachten die je niet alleen kunt oplossen. Wij geven jullie tips hoe je met tegenslagen om kunt gaan. Wat doe je als de scheidsrechter een verkeerde beslissing heeft genomen of als je team achter staat? Bij de ouderen zal de nadruk liggen op lol hebben, wat het team uiteraard ook sterker maakt.

Bekijk de prijzen
Kinderfeestje

Actief kinderfeestje in Brabant


Alles wat kinderen nodig hebben voor een onvergetelijke verjaardag is een combinatie van leuke, sportieve activiteiten, aandacht van een enthousiaste begeleider, lekker eten en natuurlijk veel cadeaus. Het concept is simpel en razend populair. We hebben verschillende hoofdactiviteiten die gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld zeskamp spellen, teambuilding activiteiten, een survivalbaan en highlandgames. De hoofdactiviteit staat vast, maar de exacte invulling van het feestje wordt pas op de dag zelf door ons bepaald, door naar de leeftijd, het niveau van de groep en het weer te kijken.

Bekijk de prijzen