Kerst en nieuwjaarsborrel

Stel je winteruitje samen

Geniet samen met collega’s in de winter, op een prachtige locatie in kerstsfeer, van een kerstborrel, een eindejaarspresentatie, lekker eten of een uitdagende winteractiviteit. Bekijk de mogelijkheden en vraag vrijblijvend informatie aan.

Direct offerte aanvragen

Kerstborrel

Gezellig borrelen in onze unieke stal die is omgetoverd tot een kerstparadijs. Ook is de locatie prachtig versierd met buiten een kampvuur.

Wintergerechten

Keuze uit grootmoeders erwtensoep met rookworst, langzaam gegaarde runder stoofpot, doorlopend kerst borrelhapjes of een complete winter BBQ.

Najaarsactiviteiten

Een pubquiz in de versierde stal, een compleet binnenprogramma in de gymzaal of lekker naar buiten voor een actief programma van teambuilding en fun.

Presentatie

Presenteren of vergaderen in kerstsferen met een beamer en flip over. Ook kan er een training in spelvorm op maat worden gemaakt van het bedrijf.

Borrelen in kerstsfeer

Onbeperkt drinken is mogelijk vanaf € 13,50 voor anderhalf uur. Dit is uit te breiden per half uur voor € 2. Wanneer je het combineert met eten, presenteren of activiteiten is borrelen op nacalculatie ook mogelijk.

v.a. € 13,50 p.p.

Wintergerechten

Heerlijke vers gemaakte grootmoeders erwtensoep met rookworst en bourgondisch brood voor € 7,50

Langzaam gegaarde runder stoofpot met veel verse groente en krieltjes, geserveerd vanuit een heksenketel op open vuur voor € 12,50

Doorlopend kerst borrelhapjes, oa bestaande uit een overheerlijk soepje, een quiche, kaas plankje, charcuterie en nog veel meer voor € 16,50

Onbeperkt genieten van een winter BBQ bereid op de geweldige Ofyr en geserveerd met diverse salades, sauzen en friet voor € 22,50

v.a. € 7,50 p.p.

Najaarsactiviteiten

Speel een uitdagende pubquiz op maat gemaakt voor jouw bedrijf of kies voor onze interactieve pubquiz vol met vragen en onderdelen uit bekende tv shows voor € 19,50

Outdoor activiteitenblok vol teambuilding en fun spellen voor € 19,50

Indoor activiteitenblok vol teambuilding en fun spellen voor € 19,50 + € 110 zaalhuur

v.a. € 19,50 p.p.

Presentatie

Vergaderen of presenteren met gebruik van de beamer & flipover voor € 10,00

Training op maat over het bedrijf in spelvorm voor € 19,50

v.a. € 10,00 p.p.

Winterevents