Sinterklaas uitje

Leuk Sinterklaas uitje met het bedrijf

Ben je bezig met het organiseren van een gezellig Sinterklaasfeest voor het bedrijf en op zoek naar leuke spellen voor zowel jong en oud op een toffe locatie, dan hebben we een perfect concept.

Wij organiseren heel het jaar door familiedagen voor bedrijven, maar vanaf 22 november tot en met 3 december doen we dat met een Sinterklaas thema.

De locatie is versierd en de spelbegeleiders zijn verkleed als pieten. Samen met de pieten gaan jullie anderhalf uur lang de leukste teambuilding en fun spellen doen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

De activiteiten zijn een combinatie van actief bezig zijn, bouwen, schieten en denkspellen. Per spel zet je de spelers in, die dat spel leuk vinden of goed kunnen. Vinden ze een spel niks of laat hun lichaam dat fysiek niet toe, slaan ze die over en kunnen ze het team aanmoedigen.
We streven naar een complete beleving die geschikt is voor deelnemers van alle leeftijden.

Na de pietenpret is het moment aangebroken om te genieten op onze prachtige locatie en kun je gezellig gaan borrelen en BBQ'en, terwijl de kids nog spelen op het springkussen of in de voetbalkooi. Optioneel kun je zelf nog een Sinterklaas act met cadeautjes organiseren om het feest compleet te maken.