actief-bedrijfsuitje-op-maat-breda

Actief bedrijfsuitje op maat voor Coleman Benelux

In Bedrijfsuitjes, Brabant, Breda, Juni, Uitjes, Zomer by Rico

Coleman Benelux kwam naar het mooie Wagenberg vlakbij Breda voor een actief bedrijfsuitje op maat. Het bedrijf wil namelijk dat de medewerkers de producten beter leren kennen om zo hun klanten beter te woord te kunnen staan en hen beter te kunnen helpen.

Wij mochten daarom activiteiten verzinnen om dit doel te behalen. In samenwerking met Coleman hebben we bedacht om de producten te integreren in onze spellen. Op die manier heb je nog steeds het wedstrijdelement dat wij in al onze uitjes terug laten komen, maar wel op een persoonlijke manier.

Zo mochten vier teams tegen elkaar strijden in de race naar de mooiste kampeersetting. Niet alleen tenten werden opgebouwd, ook werden er opblaasbare boten, klapstoelen, barbeques en andere accessoires gebruikt.

Vervolgens hebben we nog een quiz gespeeld, met specifieke vragen over Coleman waardoor niet alleen de productkennis is vergroot, maar ook de algemene kennis over Coleman als bedrijf.

We sloten (nadat alles weer netjes was afgebroken en netjes terug in de verpakkingen zat) natuurlijk af met een lekkere barbecue. Bedankt voor deze topdag, wij vonden het geslaagd. 🙂

Groetjes van ons!

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard