Teambuilding

Samenwerken met heel het team


Teambuilding is onwijs belangrijk. Samen sta je altijd sterker en bereik je meer. (Together Everyone Achieves More). Niemand zal dit ontkennen, alleen gaat het niet altijd van zelf op de werkvloer.

Een goed team vormen is een proces, waar dagelijks aan moet worden gewerkt. Leuke activiteiten ondernemen met je collega’s helpt bij het vormen van een goed team. Je beleeft immers samen een leuke dag! Dit schept onbewust een band. Je leert jou collega’s beter en wellicht anders kennen. Aan de organisator en leidinggevende de taak om dit gevoel zo lang mogelijk vast te houden op de werkvloer.

Je strijd samen tegen een ander team en dit verbroederd enorm. De activiteiten zijn een combinatie van zowel actief als rustige spellen, zodat iedereen mee kan doen. Tevens wisselen af met fun spellen om het ijs te breken. Dit is wederom onwijs belangrijk als je een goed team wilt vormen. We kunnen indien gewenst ook inzoomen op bepaalde vaardigheden, zoals leidinggeven of communiceren.

Standaard doen wij geen analyses en heb je bij ons een leuke dag. Eventueel kunnen we wel samenwerken met een bureau die persoons- of gedragsanalyses maakt.

Als je gedaan kon krijgen dat alle neuzen binnen een organisatie in dezelfde richting staan, zou je, ongeacht de concurrentie, iedere bedrijfstak kunnen domineren, en iedere markt, altijd.