Kinderfeestje Wick - 10 jaar uit Breda - Smokkelspel

Kinderfeestje Wick – 10 jaar uit Breda – Smokkelspel

In 10 jaar, April, Breda, Lente, Uitjes by Rico1 Comment

Helemaal uit Breda kwam Wick trots met zijn NAC shirt uit de auto gestapt en rende meteen het veld op, waar hij een voetbal zag liggen. Een ding was duidelijk, Wick wilde voetballen!

Ik legde de kinderen uit wat de bedoeling was en we verzamelde alvast in het smokkelveld om lekker even een warming-up te doen. Wick begon en had als taak zoveel mogelijk lintjes af te pakken. Hij wist er de eerste ronde samen met zijn vriend maar liefst 10 te verzamelen, wat genoeg was voor het record!

We gingen snel door naar de hindernisbaan, waar we met de voetballen over heen moest zonder de handjes te gebruiken. Dit bleek toch moeilijker te zijn dan ze in eerste instantie hadden gedacht. Ook het levend angry birds hadden ze flink onderschat, want tijdens de uitleg hoorden we stoere geluiden zoals “Dat is toch makkelijk”. Het tegendeel bleek waar te zijn, want het duurde meer dan 4 minuten, voordat ze heel de toren wisten om te schieten.

Afsluitend speelden we het smokkelspel en nog een wedstrijd voetbal. Wick, bedankt en succes met je voetbal carrière.

Groetjes,
Rico

Bekijk meer foto’s en verslagen uit de categorie kinderfeestje 10 jaar Breda

Foto’s door Tamara van Blik en Bloos

Comments

  1. Beste Rico en Tamara,

    We willen jullie enorm bedanken voor de organisatie en fantastische begeleiding tijdens het feest je voor Wick. Tjonge jonge wat waren de kinderen fanatiek!! Iedereen heeft een heerlijke tijd gehad. Lekker buiten rennen, klimmen, klauteren en voetballen. Het mooie is dat de kinderen niet alleen heerlijk hebben gespeeld maar ook zichzelf weer een beetje beter hebben leren kennen. Rico, je goede observaties, duidelijke instructies en ‘niet te flauwe’ rugby mentaliteit hebben absoluut bijgedragen aan deze leuke middag. Wat ons ook zeer aanspreekt is de pure, eenvoudige en ‘eerlijke’ omgeving waarin dit alles plaatsvindt. We komen zeker terug en hopen dat jullie met veel plezier dit blijven doen!

    Hartelijke groet,

    Astrid en Rob

Leave a Comment