Basisschool uitje: Koningsspelen de Spoorzoeker uit Breda

Basisschool uitje: Koningsspelen de Spoorzoeker uit Breda

In April, Basisschool uitjes, Evenementen, Lente, Schooluitjes, Uitjes by RicoLeave a Comment

Vrijdag 25 april kwamen meer dan 100 kinderen en bijna 20 lieve mama’s en leraren al vroeg aan voor de Koningsspelen bij Polderevents in Wagenberg. Op het programma stonden onder andere: boogschieten, de hindernisbaan en het smokkelspel. Met een lekker zonnetje streden de kinderen allemaal in teamverband voor de winst.

“Super begeleiding en prima organisatie. Hier kan geen Koningsspelen tegenop.” Zei Bart, docent en mede-organisator van de Koningsspelen van de Spoorzoeker in Breda, met een rood hoofd na afloop van het eindspel. Zijn knieën lagen open en dat was volgens hem een goed teken.

Niet alleen deden de kinderen fanatiek mee, ook het merendeel van de docenten en stagaires deden gezellig mee. Vorig jaar waren ze ook al op bezoek samen met basisschool de Zonzeel uit Terheijden. Hoewel het weer toen dramatisch was, vonden ze het zo geslaagd dat ze graag weer langskwamen.

De dag is perfect verlopen, er waren veel leuke reacties, waaronder: “Dit concept is top! De spellen zijn erg leuk, dit zijn activiteiten die we in de gym niet kunnen doen” – Lilian, docent.

Hopelijk zien we jullie en andere scholen volgend jaar weer terug op de Koningsspelen in Wagenberg. Het idee is om er dan een toernooi van te maken met verschillende scholen in en uit de omgeving van Drimmelen!

Bedankt voor de leuke dag!
Team Polderevents

Foto’s door Tamara van Blik en Bloos

Leave a Comment