Outdoor paintball

Voor jongens en meiden

Wij organiseren heel het jaar stoere paintball kinderfeestjes voor jongens en meiden. Dit doen we buiten op onze evenementenlocatie in het toffe paintball veld. Het kinderfeestje wordt door een enthousiaste instructeur begeleid.


Ontmoet ons team

Voor de jeugd

Van 9 t/m 17 jaar

Wij hebben leuke paintball teambuildings activiteiten voor de jeugd. De spellen passen we aan op leeftijd en daardoor ook perfect geschikt voor als je een verjaardag wilt vieren met oudere vrienden onder de 18 jaar.

Activiteiten

Locatie in brabant

Omgeving Breda en Oosterhout

Ons paintball speelveld van meer dan 2000 m2 kun je vinden op onze evenementenlocatie in Wagenberg, Noord- Brabant. Aangezien wij direct aan de snelweg A59 liggen, zijn we makkelijk te bereiken. Zo ben je binnen 20 minuten vanuit omliggende steden zoals Breda, Oosterhout en Etten-leur bij ons op de locatie om een potje te paintballen.

Locatie

Buitenspelen


Paintballen met gezin

of kijken

Als gezin kun je gezellig mee knallen, kijken en foto's nemen of heerlijk op het terras zitten. In de vakantieperiodes organiseren we ook paintball toernooien waar je met het gezin aan mee kan doen. Houd hiervoor onze socials in de gaten.

Hoe regelen we dat?

Lekker eten & dinken

Ranja inbegrepen

Maak je kinderfeestje af met een lekker frietje. Ranja is al inbegrepen. Optioneel kun je in de pauze, chips, ijs of fruit bestellen

Eten & drinken

Buiten paintballen

Leuk voor jongens en meiden

Ben jij bezig met het organiseren van een outdoor paintball kinderfeestje en op zoek naar een leuke locatie voor jongens en meiden? Dan is ons terrein hiervoor perfect geschikt. Onze kinder shotguns die wij gebruiken behoren tot de nieuwste generatie paintball guns voor kinderen. Ze zijn zo ontworpen dat het speelplezier omhoog gaat terwijl de pijn van de balletje afneemt. Hierdoor lenen deze paintballwapens zich perfect voor een stoer kinderfeestje. De wapens zijn geschikt voor kinderen met een leeftijd van 9 tot en met 17 jaar. Als je met deze groep mee wilt doen en ouder bent mag dit ook, zolang de kinder shotguns worden gebruikt.

De verfballetjes die via de hopper in de loop van het wapen terecht komen. Kun je na het aanspannen van de veer in het wapen tot wel dertig meter ver schieten. Aangezien we een buiten speelveld hebben van maar liefst 2000m2 zijn de verstop en schuilplekken bijna oneindig.

Uiteraard hebben we gekozen voor de meest populaire spelvormen uit iedereen zijn favoriete shooting games, zoals Fortnite en Call of Duty. Hierbij kun je denken aan onder ander Team Deathmatch, Capture the flag, Sabotage en Domination. Welke uiteindelijk gespeeld worden ligt aan de leeftijd en doelgroep. De hoofdactiviteit paintball duurt bij ons ongeveer één uur net zoals de andere shooting spellen zoals lasergamen en archery tag . In deze tijd doen we zo veel mogelijk verschillende spellen en kunnen de kinderen gemiddeld 4 potjes spelen inclusief alle benodigde ballen, zonder meerkosten.

Tijdens het kinderfeestje krijgen de kinderen altijd volledig beschermende kleding aan. Dit houdt ik een gezichtsmasker en een overall. Zo blijven de eigen kleren schoon van eventuele verf. De balletjes waar wij mee spelen zijn 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt op waterbasis. Makkelijk uit te wassen en ook niet schadelijk voor het milieu.

Wij maken er onder leiding van een enthousiaste instructeur een knalfeest van

Boeken

Ons concept

in het kort
 • Leuk voor jongens en meiden
 • Enthousiaste begeleiding
 • Toffe evenementenlocatie
 • 2000m2 paintball speelveld
 • Paintball shotgun
 • Ballen inbegrepen
 • Vanaf 6 tot 26 kids
 • Verschillende spelvormen
 • Pakketten vanaf €175,-
 • Heel het jaar open
 • Leuk voor 9 t/m 17 jaar
 • Gezin mag meedoen
 • Gratis verzetten bij weeralarm
 • Uit te breiden met eten
Outdoor paintball kinderfeestje organiseren in omgeving Breda in Brabant?
Outdoor paintball kinderfeestje organiseren voor kids van 9 t:m 13 jaar op dé evenementenlocatie van omgeving Breda in Brabant?
Outdoor paintball kinderfeestje op dé evenementenlocatie van omgeving Breda in Brabant?
Outdoor paintball kinderfeestje organiseren voor jongen en meiden van 9 t:m 13 jaar op dé evenementenlocatie van omgeving Breda in Brabant?

Vragen

FAQ

Mail ons als jouw vraag er niet tussen staat.

optie plaatsen

Wij nemen zo snel mogelijk contact op!
Prijzen bekijken