Bedrijfsuitje Zuiderhout - zorgcentrum uit Teteringen

Bedrijfsuitje Zuiderhout – zorgcentrum uit Teteringen

In Bedrijfsuitjes, Brabant, Juli, Teteringen, Uitjes, Zomer by Rico

“Hele leuke teamdag met diverse doe-en-denk activiteiten. Fanatieke begeleiders waardoor iedereen enthousiast mee deed. Tapas & BBQ viel goed in de smaak! Hartelijk dank” Vonden we terug met een mooi logo erbij getekend in ons gastenboek!

De facilitaire medewerkers van het zorgcentrum in Teteringen kwamen voor het eerst op bezoek met een gezelschap van ongeveer 30 personen. Een van de boekers was hier als eerder geweest met de visvereniging uit Terheijden en dat was zo goed bevallen dat hij het personeelsteam bij elkaar trommelde om een teamdag te organiseren in de polder.

Zoals overal in de zorg was meer dan 90% vrouw en de weinige mannen werden eerlijk verdeeld in de 4 teams. Fanatiek gingen we van start met de verschillende estafette’s en later kwamen ook spellen aanbod waar je het boerenverstand moest gebruiken.

In de pauze stond de tapas klaar en kon iedereen lekker wat drinken. Na de pauze was het tijd voor dubbele punten en moest er iets gebouwd worden. Heel creatief zal ik het maar omschrijven, want echt hoog kwamen ze niet 😉

We sloten af met de 4 teams om te kijken wie de beste boogschutter was. Hier waren zelfs individuele prijzen mee te verdienen. Van een fruitmand tot een dagje Efteling wat altijd leuk is. Spannend was het, net zoals de wedstrijd van Brazilië tegen Chili die tegelijkertijd bezig was. De beste drie scoorden namelijk allemaal even veel punten. In de tweede ronde was de eerste winnaar bekend, pas in ronde 4 werd de tweede en derde Robin Hood bekend, want die bleven gelijke punten schieten.

De bbq stond inmiddels te roken en het was tijd om de winnaars bekend te maken. Later mochten we nog een karaoke bijwonnen en werd er meegezongen.

Bedankt voor de gezelligheid en hopelijk tot een volgende keer 🙂

Groetjes,
Tommy, Rico, Pascal, Daniëlle en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard