BSO Stichting IJsselmonde

BSO Stichting IJsselmonde

In Augustus, BSO uitjes, IJsselmonde, Uitjes, Zomer, Zuid-Holland by Rico1 Comment

Alweer voor de 3e keer kwam stichting kinderopvang IJsselmonde aan met een grote touringcar om een leuke vakantie middag te vieren bij Polderevents. De groep werd opgedeeld in 2 groepen gesorteerd op leeftijd.

De kleintjes van 4 tot 7 mochten met Tommy mee en de ouderen van 8 tot 12 gingen aan de slag met Rico. Ze konden niet aanwezig zijn bij de zomerspelen, maar wilde toch een soort gelijke dag.

Honderden liters water en ongeveer 200 sponsen werden klaar gezet voor de jongens en meiden. De ouderen speelden sponsentrefbal en de dienblad estafette. De kleintjes gingen met de druipende sponsen in hun hand van start over de hindernisbaan. Welk team kan het meeste water naar het einde van de baan vervoeren zonder te hard in de sponsen te knijpen. Ook tijdens het krokodillenspel werd er flink gestreden om zoveel mogelijk visseneitjes terug te stelen van de grote krokodillen.

Na een stevig potje touwtrekken waar de begeleiders het niet konden laten om mee te helpen, gingen we met zijn alle lekker lunchen met frietjes en een snackie. Na de lunch gingen de kleren uit en de bikini’s en zwembroeken aan om nog lekker te buikschuiven. Na een hoop waterpret gingen de kinderen met wat lekkers weer terug de grote bus in terug richting Rotterdam.

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke BSO uitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. was weer supergoed georganiseerd
    Top, we komen zeker nog een keer terug

Leave a Comment