Kinderfeestje Lorenzo

Kinderfeestje Lorenzo

In 9 jaar, Augustus, Brabant, Kinderfeestjes, Uitjes, Vught, Zomer by Rico

7 van de 11 kids waren hier al eerder geweest, dus een echte uitleg was niet nodig aangezien ze alles al wisten. Ook de jarige Lorenzo was geen onbekende met de zomerspelen op zijn CV. Dat kwam goed uit, aangezien we met katapult schieten , het smokkelspel en de buikschuiven een vol en tijdrovend programma op de planning hadden staan.

Met de 27 graden die we vandaag hadden, was de brug al uit het water gehaald en moesten ze dus door de bak met water heen tijdens de hindernisbaan. Tijd voor Levend Angry Birds! De knopen werden voorgedaan en de bakken met touwen stonden klaar. Na 20 minuten van knopen, sjorren en afbinden stonden er 2 prachtige katapulten klaar om mee te vuren. Daan opende het vuur met een mooi hard schot net naast de toren. Ondanks dat de ballen met volle overtuiging het doel haalden, lukte het ze niet de doelen te raken. Daardoor kwamen beide teams helaas niet aan scoren toe.

FC-PE (FC- PolderEvents) stond vanaf het begin eigenlijk al 2 puntjes voor op hun tegenstander. Deze stand is met het smokkelspel nog verder vergroot naar een gat van 3 punten. Tijdens het buik glijden kreeg de concurrent het wel voor elkaar nog wat puntjes te pakken, maar de winst ging toch echt naar FC-PE met een overtuigende 11-4 eindstand.

Wij vonden het erg gezellig en leuk om weer een hoop bekenden terug te zien.
Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard