Familieuitje lemmers

Familie uitje Lemmers

In December, Familieuitjes, Uitjes, Winter, Zoetermeer, Zuid-Holland by Tommy1 Comment

Het was kerstochtend, 2011. De familie uit zoetermeer weet ‘t nog zo goed, het scorebord was leeg. Hier moest uiteraard snel verandering in komen. Verdeeld in ‘de Rudolphs’ en ‘Ferry’s Angels’ gingen beide teams buiten de strijd tegen elkaar aan.

Tijdens het eerste spel kwam het aan op spierkracht: de zeskamp. De Rudolphs namen een voorsprong en bouwden deze verder uit met hun vertaling van de Haka.

Vervolgens moesten de hersenen worden gekraakt bij het spinnenweb en de verboden stof. Na een korte opwarmpauze werd het buitenprogramma vervolgd met het mijnenveld. Enigszins afgekoeld ging iedereen enthousiast naar binnen om de volgende spellen te spelen.

Een reuze sudoku moest zo snel mogelijk worden opgelost. Heel spannend was dat niet, want Ferry’s Angels werkten zo goed samen dat ze de hele sudoku binnen mum van tijd juist hadden ingevuld en hiermee de puntentelling in hun voordeel ombogen.

De gigantische Jenga zorgde voor meer spanning: blokken zaten vast, kwamen los en werden gestapeld. Op het hoogtepunt keek iedereen ademloos toe naar de wankele toren die steeds meer op de scheve toren van Pisa begon te lijken.
Ferry’s Angels konden de spanning niet meer aan en lieten de toren uiteindelijk ter aarde stortte.

Het Hou-van-kerst-eindspel liet de gemoederen hoog oplopen. Met verhitte gezichten sprongen de teams op om de antwoorden te mogen geven. Ferry’s Angels kwamen steeds verder voor te staan en wisten deze voorsprong tot het eind vol te houden.

De hele dag was in een woord: onvergetelijk!

Gefeliciteerd Ferry’s Angels! En Rudolphs, wie weet kunnen jullie volgende kerst revanche nemen…

Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen

Comments

Leave a Comment