introductie-mbo-breda

Introductie MBO ROC Koning Willem I College zeer geslaagd

In Alle uitjes, Schooluitje by RicoLaat een reactie achter

Voor het nieuwe schooljaar mochten wij voor de MBO leerlingen van het ROC Koning Willem I College een programma op maat maken waarbij ‘elkaar beter leren kennen’ centraal stond. Daarom hebben wij een afwisselend programma met veel verschillende onderdelen samengesteld.

Meerdere rugby onderdelen lagen klaar, waarbij de leerlingen leerden beuken, tackelen,, vallen en natuurlijk weer opstaan. Sommige fanatieke studenten voerden zelfs een Haka op om de tegenstander te imponeren. Hilarisch!

Het intensieve rugby werd afgewisseld met leuke activiteiten zoals arrow-attack, waarbij de teams gewapend met pijl en boog op elkaar moesten schieten. Voor de muziekliefhebbers was er een Djembé workshop en natuurlijk deden we nog even een bootcamplesje op de hindernisbaan zodat de leerlingen het niet koud zouden krijgen. 😉 Als laatste onderdeel stond het zoeken naar Pokémons in het maisdoolhof op de planning. En als allerlaatste sloten we natuurlijk af met een lekker frietje!

Groetjes van ons,
Team Polderevents

Credits: Film door AJ Dons

Wil je een actief uitje voor jouw basisschool, middelbare school, MBO, HBO of universiteit organiseren en ben je op zoek naar een gezellige locatie in de buurt van Breda? Bekijk dan onze pagina over schooluitjes. Wie weet tot snel!

Laat een reactie achter