Kinderfeestje Jeroen en Daniel

Kinderfeestje Jeroen en Daniel

In 11 jaar, Bavel, Brabant, Herfst, Kinderfeestjes, Oktober, Uitjes by Rico1 Comment

Ondanks de 15 graden en een stevige bries, waagden de waaghalsen zich toch over de buikschuifbaan. Voordat ze over de zeepbaan gingen, kregen ze al natte voeten tijdens de hindernisbaan. De bak met water was namelijk al goed vol waardoor de brug een beetje onder water stond. “Mogen we de tegenstander er ook in duwen?” werd er gevraagd. “Tuurlijk!” was het antwoord. Dus extra spanning alom bij het naderen van de brug.

Ook gingen we nog aan de slag met de pijl en boog biatlon. Na ongeveer 80 pijlen slaagden ze erin om de ballonnen kapot te schieten. We kunnen dus concluderen dat de mannen de hindernisbaan voldoende gezien hebben.

Tijd voor de frietjes en de uitleg van het smokkelspel. Inmiddels was het buiten al aardig aan het schemeren waardoor het smokkelspel met de minuut spannender werd. Uiteindelijk bleken De Kebabslahhh’s toch wat beter te zijn in het smokkelen dan de DJ’s. Er was namelijk maar een klein verschil van een aantal duizend punten. In het pikkedonker hebben we de weg terug naar binnen gevonden, waar de jarigen nog hun cadeautjes kregen!

Wij vonden het super gezellig.

Groetjes,
Tamara & Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Bedankt voor alle leuke activiteiten. Ik heb genoten en na afloop kwam iedereen naar me toe en zeiden dat het heel leuk was!

    Groetjes Jeroen

Leave a Comment