Kinderfeestje Jip

In 7 jaar, Brabant, Juni, Kinderfeestjes, Rijsbergen, Uitjes, Zomer by Rico

In de stromende regen kwamen de kinderen aan. Snel snel de stal in om droog te kunnen staan. De jongens kwamen al klagend binnen met ”Ik ga echt niet in de regen staan”, terwijl de meiden daarentegen juist naar buiten wilden. Na 15 minuten trok het slechte weer weg en was het tijd om buiten uit te razen.

Al snel bleek dat de competitie drang van de kids erg hoog was en ze er alles aan deden om te winnen. Tijdens de hindernisbaan ging het goed tegen elkaar op. Na een 2-1 voorsprong voor de ‘Spinnenclub’ werd de spanning goed opgevoerd. Toen de stoere meiden van het ‘Teamwork Team’ van de jongens wonnen met touwtrekken en hiermee de tussenstand 3-2 werd voor het ‘Teamwork team’, was de overwinning drang zo hoog dat zelfs een discussie met de scheids nodig was.

Na de pauze er dus ook voor gekozen om  de punten links te laten liggen en zonder competitie het feestje af te ronden. We hebben toen met z’n allen onze 6 meter hoge klimmuur beklommen. Daarna was het weer tijd voor een oude bekende namelijk ‘zakslaan’: wie mept de ander het snelste van de balk af. Na een stevig potje zak meppen was het alweer tijd voor frietjes en de Cadeautjes voor de jarige.
Wij vonden het in ieder geval erg gezellig.
Groetjes,
Rico & Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard