Kinderfeestje Jorrit

Kinderfeestje Jorrit

In 11 jaar, Brabant, Herfst, Kinderfeestjes, Oktober, Uitjes, Waspik by Rico

Afgelopen zaterdag middag kwam Jorrit zijn kinderfeestje vieren bij Polderevents. We begonnen rond een uurtje of 5, zodat we in het donker konden afsluiten met het smokkelspel. De teams waren vrij snel gemaakt aangezien de jongens tegen de meisjes wilden strijden.

Heel vorige week is er hard gewerkt aan het uitbreiden van de hindernisbaan, dus Jorrit en zijn vriendjes gingen als één van de eersten over de nieuwe hindernissen. Geen probleem voor ze! Beide teams waren voordat ik het wist al weer terug bij de start van de stormbaan.

Tijdens de zeskamp onderdelen bleken de jonge dames toch een stukje sneller dan de jonge heren. Bij het touwtrekken bleek tegen alle verwachtingen in dat de meiden wat sterker waren dan de heren.

In de pauze stond het dan ook 7-4 voor de meisjes. De strijd was nog lang niet gestreden want er waren nog erg veel punten te verdienen bij het smokkelspel. Na het eten was het al pikkedonker buiten met een paar druppels hier en daar. Ideaal dus voor het smokkelen van de staven en natuurlijk de diamanten.

Uiteindelijk kregen de dames 7 punten erbij, maar de heren maar liefst 16 punten. Dat betekende dat de heren ondanks de achterstand toch gewonnen hadden met 20-14.
Ondanks de druppels was het een gezellig feestje!

Groetjes,
Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard