Kinderfeestje Marit

Kinderfeestje Marit

In 10 jaar, Brabant, Den Hout, Herfst, Kinderfeestjes, September, Uitjes by RicoLeave a Comment

De korte maar stevige regenbui die gisteren over het terrein van Polderevents trok, zorgde er voor dat het zand in modder werd omgetoverd. Dit was goed te merken toen de 11 dames en 2 heren al tijgerend de moddergangen trotseerden. De ene nog viezer als de ander kwam uit de kruipgangen en kon meteen weer verder door de bak gevuld met water. Nu kon het niet meer stuk: iedereen moest en zou zo vies mogelijk worden en de krijger strepen werden van modder op het gezicht getekend.

Als varkentjes in de modder doken ze de blubber in toen ik aankondigde “jullie hebben 30 seconden om zo vies mogelijk te worden voor de groepsfoto”.

Met schoenen soppend van het water gingen we verder met een potje rugby. Er werd hard gelachen om het foute voorbeeld dat ik deed tijdens de uitleg. Maar toen de dames en heren eenmaal zelf moesten tackelen deden ze natuurlijk exact hetzelfde. Na hier en daar wat tips, konden ze toch een aardig tackeltje maken. Nog een potje tegen elkaar op de kussens beuken en toen hadden ze de frietjes wel verdiend.

Na het eten was het dan zo ver: al het zand en modder kon er afgespoeld worden op de buikglijbaan. Ze gingen allemaal hard van start om maar zo snel mogelijk in de bak met water te belanden om zichzelf af te spoelen.

Na het glijden was het helaas alweer bijna voorbij. Nog even zingen voor Marit en nog wat lekkers voor mee naar huis. Het was een mooie middag!

Groetjes,
Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Leave a Comment