Kinderfeestje Sem

Kinderfeestje Sem

In 9 jaar, Brabant, Juni, Kinderfeestjes, Terheijden, Uitjes, Zomer by Rico1 Comment

Vandaag kwam Sem met zijn vriendjes langs voor zijn feestje. Bijna iedereen was al een keertje geweest met de Koningspelen, waardoor de spellen en de regels al aardig bekend waren bij de jongens en meiden.

Zoals altijd begonnen we met de hindernisbaan om de kids al lekker warm (en vies) te krijgen. Daarna was de zeskamp aan de beurt. “De kruiwagenrace is een eitje” werd er gezegd. Hier hadden we natuurlijk een oplossing op, namelijk: geblinddoekt het parcours afleggen met iemand in de kruiwagen die de bestuurder navigeert. Dit viel toch wel even tegen toch jongens? 😉 Na een stevige partij touwtrekken gingen we even kort pauzeren.

Na de pauze gingen we aan de slag met het ravijn spel en pijl en boog schieten. Deze 2 rondes werden allebei door de ‘Knor Knor Bende’ gewonnen. Maar door de voorsprong die ‘De Jagers’ hadden opgebouwd tijdens de zeskamp was het lastig om ze in te halen.

Sem had al gezegd wat hij allemaal wilde doen vandaag. Hierdoor hadden we een bomvol programma en paste het allemaal maar net binnen de tijd. Toch kregen we het nog voor elkaar om af te kunnen sluiten met de zeepbaan. Hier werden door beide teams aardig wat punten bij elkaar gegleden. Maar de voorsprong bleek toch te groot voor de ‘Knor Knor Bende’ want ‘De Jagers’ wonnen met een verschil van 3 punten deze mooie ochtend.
Wij vonden het leuk!

Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Sem heeft een super feestje gehad! Bedankt hiervoor.
    Zijn inschrijving voor de Zomerspelen komt eraan.
    Groetjes Marion en Patrick

Leave a Comment