Kinderfeestje Stef

Kinderfeestje Stef

In 9 jaar, Brabant, Februari, Kinderfeestjes, Uitjes, Wagenberg, Winter by Rico

Vrijdagmiddag kwam Stef zijn kinderfeestje vieren. Ze hadden niet een heel lange reis achter de boeg, aangezien ze om de hoek van Polderevents wonen. Door het wat mindere weer begonnen we met Blaaspijp schieten. Hier keken we welk team als eerste alle ballonnen kapot kreeg.

Toen het weer wat opklaarde, gingen we van start met wat actieve tikspelen. Al snel kwamen een aantal kids erachter dat hoe beter je jezelf verstopte, hoe minder je hoefde te rennen. In tegendeel tot degenen die het niet door hadden en na 1 ronde al vroegen of ze de jassen uit mochten doen. Toen iedereen goed warm was, gingen de kids de hindernisbaan overwinnen. Na alle onderdelen in stukjes uitgelegd te hebben, legden ze deze in één keer af.

Tijd om wat frietjes te eten zodat we daarna in de schemer het smokkelspel konden doen. Na 5 minuten uitleg stonden ze al te popelen om te beginnen. Vijftienduizend punten verder was het tijd voor de politie agenten om van rol te wisselen met de boeven. Nog een cadeautje voor onze jarige Stef en toen was het helaas al weer tijd om naar huis te gaan.

Tot snel!
Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard