Kinderfeestje Suus

Kinderfeestje Suus

In 9 jaar, Brabant, Herfst, Kinderfeestjes, Oosterhout, September, Uitjes by Rico

Suus kwam met haar vriendjes en vriendinnetjes haar negende verjaardag vieren. Om 11.00 uur stipt stonden de dames en heertjes paraat om over de hindernisbaan heen te vliegen. Allemaal even fanatiek trotseerden ze elke hindernis. Team dirkje bleek toch iets sneller te zijn dan de Superkidz waardoor het 1-0 stond. Toen het op samenwerken aankwam bleek de koploper toch iets minder goed te kunnen samenwerken dan de Superkidz.

Aangekomen bij de zeskamp estafette met een tussenstand van 2-1 voor team dirkje, ging het er spannend aan toe. Beide teams kwamen namelijk toe aan scoren. Na de pauze gingen ze verder met het sportieve programma, ook hier hadden beide teams geen enkel probleem puntjes bij elkaar te smokkelen.

Uiteindelijk tijdens het zakslaan werd de strijd dan toch bepaald door team dirkje met een eindstand van 14-8. We gingen nog naar de diertjes om ze te kunnen aaien en brood te geven. De kids waren erg verrast dat ze de varkens konden laten zitten voordat ze hun broodjes kregen.

Nog lekker frietjes eten en het cadeautje uitpakken van de jarige en toen gingen de 10 dames en 3 heertjes weer terug richtig uitjes Oosterhout.
Wij vonden het in ieder geval erg gezellig!

Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard