Kinderfeestje Tessie

Kinderfeestje Tessie

In 10 jaar, Augustus, Brabant, Kinderfeestjes, Raamsdonksveer, Uitjes, Zomer by Rico1 Comment

Tessie kwam zaterdagmorgen haar kinderfeestje met 11 vriendjes en vriendinnetjes op de boerderij van Polderevents vieren. Na de teams ingedeeld te hebben, gingen ‘de wilde kippen’ en ‘het snorren team’ aan de slag. 9 stoeren meiden en 3 sterke heren vlogen over de hindernisbaan, waarbij het eerste punt verdiend werd door ‘de wilde kippen’. Nadat er 2 heren in het water gevallen waren toen ze over de brug probeerde te komen, gingen we verder met de kruiwagenrace. Ronde 1 was geen probleem voor beide teams, maar toen er een blinddoek bij kwam kijken bleken een hoop navigerende kids niet helemaal up to date te zijn. Er werd namelijk steeds de verkeerde route doorgegeven aan de geblinddoekte chauffeur.

Tijdens de pauze werd het smokkelspel uitgelegd. Tessie en Dian waren onze smokkelhelden omdat deze 2 dames het spel al vaak bij mij op de sport bedrijfsuitje hebben gedaan. Nadat er duizenden punten gesmokkeld waren, gingen de heren en dames zich klaar maken voor de buikschuifbaan.

Tessie wilde het graag voor doen en dat deed ze perfect door tijdens de 1e ronde meteen met een grote plons de bak met water in te duiken. Na een hoop meters gegleden hebben, bleken ‘de wilde kippen’ toch wat sterker dan ‘het snorren team’. Met een verschil van 6 punten zijn we naar binnen gegaan om lekkere frietjes met een snack te eten en niet te vergeten de cadeautjes uit te pakken!
Wij vonden het leuk dat jullie er waren!
Groetjes,
Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

Leave a Comment