Kinderfeestje Tijn

Kinderfeestje Tijn

In 8 jaar, Brabant, Juni, Kinderfeestjes, Prinsenbeek, Uitjes, Zomer by Rico

“Wanneer gaan we de waterspellen doen? Wanneer gaan we zwemmen? Wanneer worden we nat?” Zo kwamen de kids binnen vandaag voor het kinderfeestje van Tijn. Nu wetende dat ze snel nat wilde worden, gingen we aan de slag met spons estafette. De bedoeling was zoveel mogelijk water in de spons te houden en deze aan het einde van de Hindernisbaan leeg te knijpen in de emmer. Na 5 minuten nat en zwart worden van het water en zand had team ‘powerTijn’ meer water naar de overkant gekregen dan team ‘Boys’.

Aan enthousiasme geen tekort vandaag want het maakte niet uit hoe moe ik ze maakte, ze bleven heen en weer stuiteren. Na diverse zeskamp activiteiten en een stand van 4-1 voor team ‘powerTijn’ gingen alle remmen los op de zeepglijbaan. Hier konden ze de laatste energie die ze nog hadden eruit gooien. Senna, onze glij-kampioene, presteerde het keer op keer als enige om het einde van de glijbaan te halen.

Na het glijden was het tijd om heerlijk te genieten van de frietjes in het mooie middag zonnetje. Wij vonden het erg gezellig
Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard