Kinderfeestje Xander

Kinderfeestje Xander

In 10 jaar, Augustus, Brabant, Kinderfeestjes, Prinsenbeek, Uitjes, Zomer by Rico

Om het makkelijk te maken kozen de twee teams de namen FC Kip en FC Plofkip… Dat beloofde een mooie avond te worden! Xander en zijn vrienden kwamen vanuit uitjes Prinsenbeek naar de boerderij in Wagenberg voor een leuk kinderfeestje.

Stuiterend van links naar rechts hebben we ze eerst maar even flink moe gemaakt met een stevige warming up en de hindernisbaan. Dat laatste ging heel goed, de kleding werd droog gehouden. Of nou ja, de laatste ronde gingen er twee kerels het water in (de één trok namelijk de ander mee aan zijn fietsband).

Snel door naar het pijl en boog schieten waar iedereen na een aantal oefenpijlen de sterren van de hemel schoot. Xander z’n eerste pijl ging zelfs rechtstreeks de roos in! Het record van de dag werd door Stijn geschoten: wel 20 punten!

In de pauze lekker frietjes met een snack eten en door naar het laatste onderdeel van de dag: buikschuiven! Als echte glijdkoningen en glijdkoninginnen gingen ze over de baan. Er kon er alleen maar 1 de echte buik-glijd-winnaar zijn. En dat was Max! En daarmee was het feestje helaas alweer afgelopen.

Jongens en meiden, wij hebben een top avond gehad. Jullie ook?

Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard